Τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020 πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίου Παντελεήμονα Ποντοκώμης

25 Ιουλίου 2020
23:38

Τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020 πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίου Παντελεήμονα Ποντοκώμης. Την Κυριακή, παραμονή της εορτής, θα τελεστεί  Μέγας Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας στις 19:00μμ, χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Παύλου. Ανήμερα τη Δευτέρα, η θεία λειτουργία θα ξεκινήσει στις 7:30πμ. Επίσης στις ακολουθίες θα βρίσκεται για προσκύνημα, το τμήμα λειψάνου του Αγίου, που ήρθε στην ενορία μας στις μέρες της καραντίνας για τον κορονοϊό και δεν καταφέραμε, λόγω της κατάστασης, να το υποδεχτούμε όπως θα έπρεπε.

Εκ της Εκκλησιαστικής Επιτροπής

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.