Έφτασε η ώρα της Ένωσής ΜΑΣ! (Γράφει ο Δημήτριος Κ. Μπαλαμπάνης)

26 Ιουλίου 2020
13:22
Κανένα σχόλιο

Οι εκλογές της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. οφείλουν να έχουν ενωτικό χαρακτήρα και δεν χωράνε ανούσιες αντιπαραθέσεις επί προσωπικού. Η όποια συζήτηση θα πρέπει να περιορισθεί αποκλειστικά και μόνο στο όραμα και το μέλλον της Ένωσης. Είναι μια τεράστια ευκαιρία να δούμε την επόμενη μέρα με αισιοδοξία αφού μετά από πάρα πολλά χρόνια και οι εκλογές στην Ε.Ο.Κ. σηματοδοτούν την αλλαγή του σκηνικού που επικρατεί τα τελευταία χρόνια.

«Στο επίκεντρο είμαστε όλοι ΕΜΕΙΣ!.

Εμείς που παλεύουμε καθημερινά για τους συλλόγους μας.

Εμείς που ζούμε την αγωνία των αθλητών και των γονιών.

Εμείς που αγωνιζόμαστε για την επιβίωση του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Εμείς που αγωνιούμε για την εξέλιξη του αθλήματος στον τόπο μας.»

Και όλα αυτά μέσα σε ένα πολύ δύσκολο περιβάλλον. Υπηρετούμε ένα άθλημα ομαδικό. Οι αρχές και οι αξίες του δεν μας επιτρέπουν να έχουμε παρωπίδες. Αυτή πρέπει να είναι και η Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. της νέας εποχής.

Μια ομάδα. Μια ομάδα ενωμένη, με απόψεις, με όρεξη για δουλειά, με φρέσκιες ιδέες, χωρίς εκδικητικές τάσεις. Χώρος για κομματικές αποχρώσεις δεν υπάρχει. Είναι υποχρέωση μας να συνεργαστούμε με όποιον εκλεγεί στη νέα διοίκηση της Ε.Ο.Κ. για το καλό της Ένωσής μας. Να διεκδικήσουμε ότι μας αξίζει και να κάνουμε την Ένωση μας πρότυπη για όλη την Ελλάδα. Μπορούμε να τα καταφέρουμε αρκεί να συμφωνήσουμε ότι θα κάνουμε την επανεκκίνηση που χρειάζεται και θα την κάνουμε όλοι μαζί.

Η Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. δεν μπορεί να είναι υπόθεση του ενός ή μιας μικρής ομάδας ανθρώπων. Πρέπει να ισχυροποιήσουμε το εσωτερικό της για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το μέλλον. Να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο περιβάλλον που δεν θα φοβάται την κριτική και θα μπορεί να συνθέτει τις απόψεις όλων.

Το ανθρώπινο δυναμικό των συλλόγων μας έχει την εμπειρία και την ικανότητα να παλέψει και να κάνει το επόμενο βήμα.

Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των Σωματείων και βάζω υποψηφιότητα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.

«Δεν περισσεύει κανείς.

ΟΛΟΙ μαζί για ένα καλύτερο αύριο.

Το χρωστάμε στο μπάσκετ της Δυτικής Μακεδονίας.»

Δημήτριος Κ. Μπαλαμπάνης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.