Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Έτοιμες για λειτουργία οι φοιτητικές εστίες στα Γρεβενά

27 Ιουλίου 2020
10:56
Κανένα σχόλιο

Έτοιμες να λειτουργήσουν είναι πλέον οι φοιτητικές εστίες στην πόλη των Γρεβενών, σε ένα σύγχρονο κτήριο, που καλύπτει όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις για μία υψηλών προδιαγραφών διαμονή των φοιτητών/τριών.
Συνολικά κατασκευάστηκαν 32 κοιτώνες, εκ των οποίων οι 28 είναι δίκλινοι, οι 3 τρίκλινοι και ένας κοιτώνας ΑΜΕΑ, δίκλινος. Επιπλέον, υπάρχουν αίθουσες συμβουλευτικής-ψυχολογικής υποστήριξης, αθλητισμού, αναγνωστηρίων και υπολογιστών, καθώς και κοινόχρηστοι χώροι αναψυχής. Οι χώροι που στεγάζονται οι φοιτητικές εστίες, παραχωρήθηκαν από το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. (Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης).
Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, αποσκοπεί στην αναβάθμιση ολοένα και περισσότερο των κτηριακών και υλικοτεχνικών υποδομών του με απώτερο στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των φοιτητών/τριών του.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.