Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη και Πέμπτη 22 & 23 Ιουλίου 2020, στο Κέντρο Αγροτικής Ανάπτυξης Σερβίων, η διανομή τροφίμων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες των Δήμων Σερβίων και Βελβεντού, στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ.

Τα προϊόντα που διανεμήθηκαν ήταν: Ελαιόλαδο, Ζυμαρικά, , Ρύζι, Αλεύρι, Μέλι, Τόνος σε κονσέρβα, Φασόλια, Γάλα Εβαπορέ, Τοματοχυμός, Αγγούρια, Πιπεριές στρόγγυλες, Ροδάκινα,Τομάτες, Χοιρινό κρέας, Βόιο κρέας, Τυρί Φέτα, Τυρί Γραβιέρα, Αφρόλουτρο, Σαμπουάν, Κρεμοσάπουνο, Οδοντόκρεμα.

Οι ωφελούμενοι εγγεγραμμένοι του προγράμματος στους Δήμους Σερβίων και Βελβεντού ανέρχονται σε (205) διακόσιους πέντε και οι (205) διακόσιοι πέντε ανταποκρίθηκαν (εκ των οποίων οι δεκαοκτώ μέσω εξουσιοδοτημένων ατόμων) και παρέλαβαν τα προϊόντα τους.

Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά χωρίς προβλήματα και χωρίς καμία ταλαιπωρία και καθυστέρηση για τους δικαιούχους του προγράμματος χάρη στην προσπάθεια και την άριστη οργάνωση και συνεργασία των εμπλεκομένων φορέων: της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, του Δήμου Σερβίων, καθώς και του Κέντρου Κοινότητας Σερβίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους δικαιούχους των δήμων Σερβίων και Βελβεντού είχε σταλεί ηλεκτρονικό μήνυμα στα κινητά τους τηλέφωνα που τους ενημέρωνε για την ημέρα, την ώρα και τον τόπο της διανομής.