Υποψήφιο μέλος της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. ο Μαρούδης Λάμπρος

27 Ιουλίου 2020
15:48
Κανένα σχόλιο

Αγαπητά μέλη της Μπασκετικής κοινότητας της Δυτικής Μακεδονίας, με το κείμενο αυτό σας γνωστοποιώ την υποψηφιότητά μου για τη θέση του Μέλους και θέτω στην κρίση σας την ψήφο σας.

Ο ρόλος του αθλήματος στην περιφέρεια μας στο κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον απαιτεί όχι μόνο όραμα και στρατηγικό σχέδιο, αλλά επίσης διοίκηση στη βάση αρχών, όπως ο σεβασμός στον άνθρωπο, η αξιοκρατία, η δημοκρατία, η δικαιοσύνη και ο διάλογος. Η επιβίωση αλλά και η πρόοδος του Αθλήματος μας στο απαιτητικό αυτό περιβάλλον εξαρτάται από τα άτομα που την διοικούν και φυσικά στην ισορροπημένη ανάπτυξη όλων των συντελεστών που το προσδιορίζουν.

Συγκεκριμένα:

Σε οικονομικό, αθλητικο και πολιτισμικό επίπεδο: Ενδυνάμωση των αναπτυξιακών προοπτικών(ακαδημιες ομάδων και λοιπών τμημάτων)μέσω της διάχυσης της γνώσης και της κοινωνικής αξιοποίησης των αποτελεσμάτων της έρευνας και της καινοτομίας στο άθλημα, τον πολιτισμό, την οικονομία. Συνολικό στρατηγικό σχέδιο και συντονισμένες ενέργειες και επαφές με όλους τους φορείς της πολιτείας (υπουργεία, περιφέρεια, δήμους, τοπικούς ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς) με ιδιαίτερες δράσεις για την υποστήριξη όλων των αθλητικών ομάδων.

Απαραίτητη η υιοθέτηση ενός μοντέλου «Διοίκησης μέσω Στόχων», γνωστού στη διοίκηση ομάδων, με καθορισμό συγκεκριμένων και υλοποιήσιμων στόχων, συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων, αλλά και έλεγχο της υλοποίησής τους. Το σύγχρονο μπάσκετ που οραματιζόμαστε πρέπει να έχει ισχυρές ακαδημίες στις ομάδες σε όλες τις πόλεις-περιοχες όπου πλέον εδρεύει χωρίς συγκεντρωτική λογική.

Επιτακτική η ανάδειξη μιας ισότιμης, δημοκρατικής και πλουραλιστικής διοίκησης, δίχως τη λογική σχέσεων εξάρτησης και ευνοϊκής μεταχείρισης ατόμων ή ομάδων και χωρίς εκπτώσεις στην λειτουργία της, με σεβασμό των θεσμικών κανόνων και οργάνων, η οποία παράλληλα θα να είναι διεκδικητική και δυναμική με επαφές και συνεργασίες με τους τοπικούς και εθνικούς φορείς.

Αγαπητά μέλη της μπασκετικής μας κοινότητας, Ο νέος μπασκετικός χάρτης, καθιστά επιτακτική την ανάγκη το νέο ΔΣ της ΕΚΑΣΔΥΜ, να επαναπροσδιορίσει το όραμα, τους στόχους και τις στρατηγικές του με σκοπό να αναδειχθεί σε μιά σύγχρονη και ευέλικτη ένωση , ικανή να ανταποκριθεί στις νέες προκλήσεις του δυναμικού και ανταγωνιστικού μπασκετικού περιβάλλοντος. Ζητώ την ψήφο σας ως εντολή να εκλεγώ στην επανεκκίνηση του Μπάσκετ μας με όρεξη για δουλειά, διάθεση για συναίνεση και ετοιμότητα για λεπτούς χειρισμούς, πρωτοβουλίες και δράσεις σε όλα τα επίπεδα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.