kozan.gr: Με πρωτοβουλία του Δήμου Σερβίων, οι “πατέντες” τέρματα, στο γήπεδο 5×5 στην Νεράιδα, έγιναν κανονικά τέρματα για να παίζουν τα μεταναστόπουλα (Φωτογραφίες)

28 Ιουλίου 2020
15:29

 

Με πρωτοβουλία του Δήμου Σερβίων, οι “πατέντες” τέρματα, στο γήπεδο 5×5 στην Νεράιδα, που είχαν δημιουργήσει τα μεταναστόπουλα, που φιλοξενούνται σε ξενοδοχειακή δομή του χωριού, έγιναν κανονικά τέρματα, για να παίζουν ποδόσφαιρο σε πραγματικές εστίες, ενώ να σημειωθεί πως ο χώρος βρίσκεται ακόμη υπό διαμόρφωση ώστε να καταστεί ακόμη περισσότερο κατάλληλος και φιλικότερος για τις ανάγκες των παιδιών.

 

 

ΤΟ ΠΡΙΝ

 
 

 

13 σχόλια

  • Μπράβο. Όπως μπράβο στον αφανη υπάλληλο του Δήμου που προσφέρει συνέχεια στην δομή χωρίς να το διαφημιζει

  • Πόσο καιρό ήταν εγκαταλελειμμένο για τα Ελληνόπουλα, πόσες φορές θα το πληρώσουμε ακόμη σαν Έλληνες φορολογούμενοι για να λένε κάποιοι ότι κάτι κάνουν με τις δικές μας πλάτες, όταν υπάρχουν Ελληνόπουλα που λιποθειμανε από την πείνα ; Στο επόμενο βήμα φτιάξτε τους κι ένα τζαμί για να μην μείνουν με το παράπονο.

  • Τετοια ευαισθησία δεν είδαμε για τις μπασκετες και τα παγκάκια στην Αύρα……άραγε το λες και Λαϊκισμό!!!!! ΟΧΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!!!!

  • Ήμουν σίγουρος οτι θα δω σχόλια μίσους τύπου “ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ” και επαληθεύτηκα.

    Δεν πειράζει, ξυδάκι στους ρατσιστές.

    • Και εγώ ότι θα δω στα σχόλια να πανηγυρίζουν οι επαγγελματίες αλληλέγγυοι . ο κάθε σύγχρονος εφιάλτης βλέποντας να λάμπει ο χρυσός του Σορός είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για μια θέση στις χρυσοπληρωμένες ΜΚΟ . Έλληνες πολύ καλά έκανε ο δήμαρχος και τους φόρους που εσείς πληρώνετε τους έκανε τέρματα για τους μετανάστες εάν αφήνουν και τα δικά σας παιδία να παίζουν να πείτε και ευχαριστώ

    • Δεν είναι μίσος ρε να ζητάς και για τα παιδιά σου αυτό που βλεπεις να παίρνουν άλλα παιδιά και καλώς το παίρνουν. Στέκεις; Τι πρέπει να κάνουν δηλαδή, να μην υπερασπιστούν τα δικαιώματα των παιδιών τους; Ξέρεις πόσα δεν έχουν τα βασικά; Και τι ύφος είναι αυτό με τα ξυδάκια; Τη βρίσκεις με το ζόρι των φτωχών παιδιών; Την παλεύεις καθόλου;

  • Δήμαρχε δικαίωμα σου είναι να δηλώνεις υπερήφανος ( δεν θυμάμαι σε ποια εφημερίδα) σαν δήμαρχος των μεταναστών με τα λεφτά των ελλήνων φορολογουμένων κανείς των ευεργέτη

  • Μα δεν είναι θέμα ρατσισμού όλο αυτό, δηλαδή τόσο καιρό δεν υπήρχε τίποτα για τους μόνιμους κατοικους και ξαφνικά τους έπιασε ο πόνος λόγω προσφύγων; Δεν λέω να μην τα έκαναν αλλά δεν γίνεται να ασχολείται ο δήμος μόνο στην περίπτωση που υπάρχουν πρόσφυγες. Θα μπορούσε να υπήρχαν ήδη όλα αυτά και ακόμη περισσότερα και ας τα έβρισκαν οι πρόσφυγες ετοιμα.

  • Ούτε και ξέρει πια τι γράφει ο καθένας.Το παραμύθι περι προσφύγων δεν το τρώει πια κανείς,τους λέν μετανάστες λοιπόν.Αλλα ποιος μετανάστης που πήγε και παράνομα μάλιστα σε μια χώρα μένει σε πληρωμένο ξενοδοχείο;Καλά ο Δήμος Σερβίων είναι σε ελεύθερη πτώση,ακόμα και οι κοινότητες κάποτε ήταν πιο δραστήριες.Δε βαριέσαι,ο καιρός να περνάει,ο μισθός να πέφτει κι απο δω παν κι οι άλλοι…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.