Όμιλος Εταιρειών σε στενή συνεργασία με το Δήμο Bοίου στοχεύει να δώσει νέα πνοή και δυναμική στο Βόιο (Δελτίο τύπου)

29 Ιουλίου 2020
10:35

Στα πλαίσια ανάπτυξης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων τους, στον Ελλαδικό χώρο, και μετά από συνεχείς επισκέψεις το τελευταίο διάστημα, στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας και ιδίως του Δήμου Σιάτιστας, Όμιλος Εταιριών απαρτιζόμενων από τις ELLISDON (Καναδικών συμφερόντων) SCF INTERNATIONAL CONSULTING AND MANAGEMENT GROUP, (Ελληνικών συμφερόντων) Grupo TSK (Ισπανικών συμφερόντων), MTM DMC Ltd (Ελληνικών & Κυπριακών συμφερόντων) εντός των επομένων μηνών θα προβεί, ανάλογων συνθηκών, κατόπιν επίσκεψης από στελέχη των ανωτέρω εταιρειών, τον Αύγουστο του 2020, στην κατάρτιση επιχειρηματικών σχεδίων & σύναψη συμβάσεων με τον Δήμο Βοΐου που θα αφορά τους τομείς της: Ενέργειας , Διαχείριση Λυμάτων, Απορριμμάτων, Παιδείας (Τριτοβάθμια Εκπαίδευση), Πολιτισμού – Τουρισμού.

Γνωρίζοντας ότι η ανεργία, στην ευρύτερη περιοχή, εξακολουθεί και επιμένει να βρίσκεται στα υψηλότερα επίπεδα της Χώρας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε συνδυασμό με το μέτριο επίπεδο επιχειρηματικότητας,  το χαμηλό επίπεδο της έρευνας και της τεχνολογικής ανάπτυξης, το χαμηλό επίπεδο τουριστικής ανάπτυξης και την επιτακτική ανάγκη για τη μετάβαση στη μεταλιγνιτική περίοδο, ο Όμιλος των εταιρειών σε στενή συνεργασία με τον Δήμο Βοΐου στοχεύει να δώσει νέα πνοή και δυναμική στον Δήμο Βοΐου, αλλά κυρίως να δημιουργήσει θέσεις εργασίας και επαγγελματική αποκατάσταση στην νεολαία της περιοχής, και όχι μόνο.

Τριανταφύλλου Βασίλης – Δ. Σύμβουλος – [email protected]

6 σχόλια

  • Πως μπορεί ένα ξένος Ομιλος να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας αν δεν πραγματοποιούνται επενδύσεις και έργα υποδομής σε μια περιοχή; πέρα από τις καλοπληρωμένες, φαντάζομαι, μελέτες και προτάσεις που θα κάνει πως θα επιτύχει τις πολυπόθητες θέσεις εργασίας αν δεν υλοποιηθούν έργα και δεν ενταχθούν σε χρηματοδοτικά προγράμματα;

  • εαν δεν δούμε μηχανήματα να δουλεύουν και ανθρώπους στο πεδίο δραστηριοτήτων όλα τα άλλα είναι για λίγους που παίρνουνε καμιά μελέτη να το πούνε τα δικά τους

  • Όλο ξένους φέρνει αυτός ο Δήμαρχος,αλήθεια δεν υπάρχουν στην περιοχή ικανοί άνθρωποι με τα ίδια και περισσότερα προσόντα?Περιμένουμε το σποτάκι του τουρισμού από τον Αθηναίο σκηνοθέτη-φωτογράφο-μάνατζερ που στοίχισε το Δήμο ένα μεγάλο ποσό.Η αντιπολίτευση είναι ανύπαρκτη,Ναι σε όλα.

  • ”που θα αφορά τους τομείς της:Ενέργειας , Διαχείριση Λυμάτων, Απορριμμάτων, Παιδείας (Τριτοβάθμια Εκπαίδευση), Πολιτισμού – Τουρισμού.”
    Κοινωνία και επιχειρηματίες εθισμένοι στο κρατικό χρήμα .
    Ανίκανοι να παράξουν πλούτο ικανότατοι να μοιραστούν τους φόρους των όλο και λιγότερων παραγωγικών φορολογούμενων.
    Να το γυρίσουμε σε πραγματικό κομμουνισμό Κούβας και Βόρειας Κορέας να μην κοροιδευομαστε τουλάχιστον.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.