Διαμαρτυρία αναγνώστη στο kozan.gr για την κατάσταση που επικρατεί, στο Δρέπανο, με τα αδέσποτα

31 Ιουλίου 2020
11:44

Eίμαι κάτοικος του Δρεπάνου θέλω να διαμαρτυρηθώ για την κατάσταση που επικρατεί με τα αδέσποτα. Προχθές έβγαλα βόλτα τον σκύλο μoυ στο κέντρο του χωριού. Ήρθαν πόσα αδέσποτα σκυλιά και μας όρμηξαν. Ευτυχώς  βγήκαν από τα καφενεία και με βοήθησαν να τα χωρίσουμε. Αν ήταν κάποιο παιδί στην θέση μου κάνεις δεν ξέρει πως θα αντιδρούσε το παιδί. Ενημερώσαμε τον Δήμο και ο δήμος δεν έκανε τίποτα γιατί έχει θέμα με τα αδέσποτα σε πολλές περιοχές. Πρέπει να βρεθεί όμως μια λύση πρώτου είναι αργά και έχουμε σαν το περσινό περιστατικό στην Κοζάνη.

8 σχόλια

  • Ειναι απλό φύγε από το χωριό ! μην ενοχλείς τα καημένα τα αδέσποτα . Δεν φταίνε αυτά . Φταίς εσύ που μένεις εκεί.

    • Τι λες βρε έξυπνε που θα φύγουμε εμείς κ τα παιδιά μας για να δώσουμε χώρο στα αδέσποτα ετσι όπως το λες τότε από παντού πρέπει να φύγει ο κόσμος γιατί παντού υπάρχουν αδέσποτα, κ στην τελική δν θα φοβόμαστε εμείς να βγάλουμε τα παιδιά μας βόλτα γιατί κάποιοι ανεύθυνοι παρατάνε σκυλιά στους δρόμους.

  • Ο πρόεδρος του χωριού που είναι και οι σύμβουλοι μας είχαν πρήξει για το πανηγύρι με θεωρίες επιστημονικής φαντασίας για θέματα σοβαρά που είναι;αυτά να κάνουν ποστ όχι ένα σορό βλακείες

    • Ο πρόεδρος και οι σύμβουλοι είναι κάθε μέρα στο δήμο για τα αδέσποτα. .Αλλά εσύ θέλεις να το παίξεις έξυπνος τα παιδιά του τοπικού συμβουλίου τρέχουν μέρα νύχτα για το χωριό καταγγελίες που έχουν κάνει για τα αδέσποτα είναι άπειρες. Και αν θες να πας στον Δήμο να ρωτήσεις. .Αλλά εσύ δεν είσαι δρεπανιωτης είσαι εξυπνάκιας.

  • εδώ και 7 μήνες ο τ.σ. του δρεπανου κ. Κορωνιδης το έχει καταγγείλει πάνω από 100 φορές το πρόβλημα που υπάρχει με τα αδέσποτα στο χωριό σας αλλά ο δήμαρχος και ο αντιδημαρχος τρεις λαλούν και πέντε χορεύουν. .Αλλά ο δήμος κοζανης γενικά σε όλα τα θέματα έχει χάσει την μπάλα. .

  • Κάποιοι τα ταιζουν έξω από τις αυλοπορτες τους ώστε να συνεχίσουν να θεωρούνται αδέσποτα,με αποτέλεσμα να δημιουργούνται αγέλες που μπορεί να γίνουν επικίνδυνες για επιθέσεις,για υγειονομικούς λόγους,για ηχορρύπανση που κανείς δεν υπολογίζει τον φτωχό εργαζόμενο που ξυπνάει από τις 5 και διάφορα άλλα πρακτικά θέματα όταν μπαίνουν σε άλλες αυλές.
    Ο λόγος που γίνεται αυτή η ασυδοσία,είναι πασοκικος.
    Όταν γίνει καμιά στραβή(δάγκωμα,τρακάρισμα,επίθεση),οι κύριοι αυτοί λένε: δεν είναι δικό μας είναι αδεσποτο,όπως και τα υπόλοιπα δεκατρία σκυλιά.Εμεις δεν ξέρουμε δεν είδαμε τίποτις κυρ αστυνομε,δεν τα παίζουμε εμείς…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.