Αναφορά αναγνώστη στο kozan.gr: Αυτή είναι η κατάσταση με τα αδέσποτα στην περιοχή του Τρίκου στην Κοζάνη (Φωτογραφίες)

2 Αυγούστου 2020
19:29

 

Αυτή είναι η κατάσταση με τα αδέσποτα στην περιοχή του Τρίκου στην Κοζάνη. Η φωτογραφία που σας στέλνω είναι από χθες το πρωί.

 

24 σχόλια

  • Στο μόνο που έφερε ανάπτυξη ο κ Μαλουτας και σεια είναι να πολλαπλασιασουν τα αδέσποτα . ..Ένας δήμος μπάχαλο ΞΕΙΠΝΑΤΕ .

    • Στη περιοχή του νοσοκομείου είχε αγέλη σκύλων… Αλήθεια φοβάσαι τα σκουπίδια να πετάξεις… Μήπως σοβαρά ο δήμος να κάνει κάτι πριν να δούμε τα χειρότερα

      • Οι σκυλοφιλοι εχουν ξεφιγη πρην 3 χρονια επισκευτικα για προτη φωρα το λαογραφικό μουσειο κοζανηα αριστερα στα σκαλοπάτια ηταν γεματο αποφάγια απο τη γητονια για τα αδεσποτα το μουσειο το μετετρεψαν σε εστιατορείο για αδεσποτα ειναι ντροπη Κανενα κρατος στον κοσμο δεν εχει αδεσποτα εκτος απο ελλαδα Αυτος ειναι ο νεο ελληνικος πολιτισμος Αδεσποτα σκουπιδια σπασιματα γραφιτι και για ολα ριχνουμε τοις ευθινες στο δημο η στην κηβερνιση ντροπη μας

  • Έλα ρε φίλε είσαι υπερβολικός….
    Κάτσε να περάσουν οι 15 μέρες που έλεγαν επί Ιωαννίδη πρώτα και μετά κάνε κριτική….
    Πέρα απ’την πλάκα φαίνεται ότι τα αδέσποτα έχουν γίνει ο πιο δύσκολος γρίφος για όλες τις δημοτικές αρχές….
    Καλό κουράγιο σε εμάς και καλά μυαλά σε αυτούς…

  • Στην Πτολεμαΐδα ο δρόμος προς τα ΤΕΙ (στο ξεκίνημα του) έχει καταληφθεί από δύο τσομπανόσκυλα τα οποία κλασσικά και παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις δημοτών παραμένουν στο ίδιο σημείο το οποίο πλέον το θεωρούν δικό τους και επιτίθενται καθημερινά σε διερχόμενα παιδιά, ποδηλάτες και μικρά σκυλιά που συνοδεύονται από τα αφεντικά τους. Να σημειωθεί ότι τα εν λόγω μεγαλόσωμα τσομπανόσκυλα (βάρους 50-55 kg το καθένα) βρίσκονται δίπλα από το 9ο νηπιαγωγείο, το 4ο-10ο δημοτικό και το 11ο δημοτικό, δηλαδή τα σχολεία τα “σκυλάκια” τα θεωρούν σπίτι τους. Να σας χαιρόμαστε όλους εσάς που υποτίθεται βρίσκεστε εκεί για να δίνετε λύσεις στα προβλήματα των δημοτών.

  • Να αρχίσουμε ομαδικές μηνήσεις κατά του Δήμου. Αρκετά πιά. Δεν πάει άλλο. Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο σε όλη την πόλη.
    Και κάτι άλλο για εσάς του φωστήρες. Καθαρίσατε κάποιους κοινόχρηστους χώρους από τα χόρτα. Για ποιό λόγο; Για να πηγαίνουν να χέζουν όλα τα αδέσποτα και δεσποζόμενα; Κάντε τώρα τον κόπο να ρθείτε και να μαζέψετε και τα σ…..τους.

  • Τα ίδια χαλια κ με το νέο Δήμο… Κατι πρέπει να κάνουμε ως πολίτες!!! Είναι θέμα δημόσιας υγείας κ ασφαλείας!!!

  • Ενταξει ρε παιδια πως κανετε ετσι για τα μικρα αυτα σκυλακια; Και πτολεμαιδα εχουμε την ιδια κατασταση με αυτα τα ακινδυνα μικροσωμα τετραποδα. Οι δημαρχοι και η αντιδημαρχοι ασχολουνται με την απολιγνιτοποιηση, με το κοψιμο τον χορτων, με την απολυμανση των δρομων εκει ειναι οι “σταυροι”…

  • Υποτίθεται ότι τα σκυλιά είναι τσιπαρισμένα. Γιατί δεν μπορείτε να βρείτε σε ποιους ανήκουν και να τους επιβάλλετε κυρώσεις;
    Είμαστε η μόνη χώρα με αδέσποτα, αυτή η κατάσταση πρέπει να σταματήσει. Να μαζευτούν και να απομακρυνθούν από την πόλη μας και μαζί με αυτά και οι ανεγκέφαλοι ιδιοκτήτες τους!!!

  • Εάν έχει περπατήσει κανεις σας (που τόσα γράφετε και ξέρετε) στην περιοχή θα δείτε πως ελάχιστα μέτρα παραπάνω έχει ειδικές ταΐστρες αδέσποτων σκύλων που το kozan.gr είχε καλύψει είδος ιό γραφικά αλλά και με πλούσιο φωτορεπορτάζ. Δεν θυμάμαι ποιος ήταν δήμαρχος τότε. Κανεις δεν θα μαζέψει τα σκυλιά εάν οι ίδιοι οι πολίτες συνεχίζουν να ξαμολούν και να ταΐζουν αδέσποτα. Έλεος πια κάθε φορά με τον δήμο. Για κάθε ενέργεια που θα κάνει ή δεν θα κάνε κράζετε. Ας αναλάβει ο καθένας δράση για το οτιδήποτε κ ας σταματήσει το κράξιμο.

  • Η ζωή δεν σταματάει ποτέ. Πάντα και παντού θα υπάρχουν αδέσποτα. Οι φιλοζωικές που είναι? Μόνο απαιτούν απ’ τους δήμους. Φιλόζωοι απ’ τον καναπέ. Έχουν οι δημοτικοί υπάλληλοι γνώσεις, ικανότητες, εξοπλισμό?? Είναι το μάζεμα αδέσποτων μέρος των καθηκόντων τους?? Τροφή για σκέψη…..

  • Πώς προκύπτουν τα αδέσποτα;
    Τι κάνει ο δήμος με τις χρηματοδοτήσεις που παίρνει για τα αδεσποτα;
    Μήπως κάποιος κυνηγός που δεν του κανουν;
    Μήπως κάποιος τσοπάνης;
    μήπως κάποιος που δεν είχε στειρώσει την σκύλα του και γέννησε κ τα ξεφορτώθηκε κάπου;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.