24.180 ευρώ κόστισε η προμήθεια των προ-κατασκευασμένων οικίσκων για χρήση αποδυτηρίων στο ΔΑΚ Κοζάνης

3 Αυγούστου 2020
10:32

 

24.180 κόστισαν οι προκατασκευασμένοι οικίσκοι για τη χρήση αποδυτηρίων στο ΔΑΚ Κοζάνης. Οι οικίσκοι θα καλύψουν τις ανάγκες που έχουν προκύψει από την άνοδο της ΑΕΠ Κοζάνης .

Φωτο αρχείου – https://matiesstasport.blogspot.com/

 

 

 

 

4 σχόλια

  • Παιχτες θα μπουν εκει μεσα ή κοτες ???? Μόνο για κοτετσι κανει αυτο.
    Αθλητισμος σε ολο το μεγαλειο .

    Λιγο ντροπη ρε παιδια

  • αϊντε να τελειώσουν οι άδειες, να πάνε να το στήσουν, Σε slow motion όλα. Και δίκιο έχει η (ΑΡΤΕΜΗΣ). αλλά τέλος πάντων

  • 50 χρόνια τα ίδια αποδυτήρια. ΕΣΠΑ, λεφτά, ευρώ, ισχυρό νόμισμα ευρώ, ατέλειωτα λεφτά πέρασαν από το Δήμο και την περιφέρεια, δεν βρέθηκαν 100.000 ευρώ να φτιάξουμε κανονικά αποδυτήρια. δεν σκέφτηκε κανείς μα κανείς να εντάξει την ανακαίνιση του ΔΑΚ σε κάποιο πρόγραμμα. ακόμα και σήμερα, προχειροδουλειές με λυόμενα. κατά τα άλλα πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε μετά το τέλος του λιγνίτη…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.