Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Π.Ε. Κοζάνης για την βοήθεια στους στην εκτύπωση 5.000 ενημερωτικών φυλλαδίων που ευελπιστούμε να μοιραστούν σε όλο το νόμο Κοζάνης.
Η ευαισθητοποίηση και η βοήθεια τους σε αυτή μας την έκκληση ήταν άμεση και τους ευχαριστούμε θερμά

Ελπίζουμε να υπάρξει ανταπόκριση στην πρόταση αυτή του Σωματείου ”Αγγιζωο” αλλά και από την Περιφέρεια Κοζάνης για την ενημέρωση των πολιτών για το θέμα των δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων.

Επίσης σε συνέχεια αυτή της προσπάθειας το Σωματείο έχει ήδη στείλει προσκλήσεις σε όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κοζάνης με σκοπό να παρουσιάσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ‘’Συγκάτοικοι στον ίδιο πλανήτη :Άνθρωποι & Ζώα”με την εγκριση του Υπ.Παιδείας, Συγκάτοικοι Archives – Π.Φ.Π.Ο. Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία , σε οποίο σχολείο το επιθυμεί με σκοπό την ενημέρωση των μικρών μαθητών.

Ελπίζουμε να υπάρξει ανταπόκριση και από τα σχολεία έτσι ώστε να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε μια σειρά ενημερώσεων στα πλαίσια της σωστής φιλοζωίας και συμπεριφοράς μας απέναντι στα ζώα που αποτελεί άρρηκτη σχέση με την ανθρωπιστική & ηθική υπόσταση της αυριανής κοινωνίας .

https://www.pfpo.gr/catego…/sxolika-programmata/sygkatoikoi/

Με εκτιμηση
Το Δ.Σ. του ”Αγγιζωο”
 Φιλοζωικο Σωματειο Κοζανης