ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ Κοζάνης: Οι εγγραφές για το σχολικό έτος 2020 – 2021 έχουν ξεκινήσει – Εξασφάλισε τη θέση σου τώρα

4 Αυγούστου 2020
10:57
Κανένα σχόλιο

Οι εγγραφές για το σχολικό έτος 2020 – 2021 έχουν ξεκινήσει.

Εξασφάλισε τη θέση σου τώρα και σπούδασε μία από τις παρακάτω ειδικότητες, πλάι στους καλύτερους του είδους.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Τρόπος υποβολής αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω του gov.gr με τους κωδικούς πρόσβασης TAXIS

Διαδικτυακός τόπος: https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-se-epaggelmatike-skhole-epas-tou-oaed

Καταληκτική Ημερομηνία 13 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 23:59.

**Συγκεκριμένα η διαδρομή είναι: gov.gr → Εκπαίδευση → Εγγραφή σε σχολείο → Εγγραφή σε Επαγγελματική Σχολή (ΕΠΑΣ) του ΟΑΕΔ.

Οι ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ ανήκουν στη Δευτεροβάθμια Επαγγελματική Εκπαίδευση (Ν3475/06) και λειτουργούν με το σύστημα Μαθητείας.

Δικαίωμα εγγραφής στην Α’ Τάξη έχουν οι νέοι που

κατέχουν ενδεικτικό τουλάχιστον Α’ τάξης Γενικού ή Επαγγελματικού Λυκείου, ή είναι κάτοχοι Απολυτηρίου Γενικού ή Επαγγελματικού Λυκείου ή Πτυχίου ΕΠΑ.Λ. ή ΕΠΑ.Σ. για την απόκτηση άλλης ειδικότητας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.