Δήμος Κοζάνης: Επανασύνδεση ρεύματος σε πολίτες με χαμηλά εισοδήματα: Ξεκινούν οι αιτήσεις για το ειδικό βοήθημα

4 Αυγούστου 2020
13:04

Πολίτες με χαμηλά εισοδήματα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση για την χορήγηση εφάπαξ ειδικού βοηθήματος για την επανασύνδεση ρεύματος, σύμφωνα με το άρθρο 36 του Ν.4508/2017 και την ΚΥΑ ΥΠΕΝ/ΔΗΕ/70697/861 που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο ΦΕΚ Β 3088/24-7-2020.

Για την υποβολή της αίτησης οι προς εξέταση δικαιούχοι πρέπει να πληρούν τις εξής προϋποθέσεις:

1.Να έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών, μέχρι τις 30/4/2020.

2.Να πληρούν τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια, όπως ορίζονται από τη σχετική ΚΥΑ.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα εξετάζονται από την ειδική τριμελή Επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Κοζάνης, από εκπρόσωπο της ΔΕΗ και εκπρόσωπο της ΔΕΔΔΗΕ.

Οι αιτήσεις των δημοτών θα υποβάλλονται στα Κέντρα Κοινότητας του Δήμου Κοζάνης, οδός Αργυροκάστρου 13, Κοζάνη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2461028120 και ώρες από 13.30μ.μ. έως 15.30 μ.μ.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.