Διαμαρτυρία αναγνώστη στο kozan.gr: Koζάνη: Επισκέφτηκα δημόσια υπηρεσία της περιοχής και οι εργαζόμενοι δε φορούσαν μάσκες

6 Αυγούστου 2020
09:22

 

Επισκέφτηκα σήμερα δημόσια υπηρεσία της περιοχής (σας την αναφέρω στο email) και όταν μπήκα μέσα στη αίθουσα που εξυπηρετείται ο κόσμος κανένας μα κανένας υπάλληλος δε φορούσε μάσκα κανένας! Και επίσης ο υπάλληλος που πλήρωσα κάπνιζε και το ηλεκτρονικό του τσιγάρο. Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε να αρχίσει να καταγγέλει ο ένας τον άλλο για να πράξουμε αυτό που ορίζει ο Νόμος. Η χρήση της μάσκας σε κλειστούς χώρους είναι υποχρεωτική. Ας το καταλάβουν κάποιοι. Απευθύνομαι στη σελίδα σας για την ανάδειξη του θέματος μπας και ευαισθητοποιηθούν τόσο οι αντιδρούντες στη χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους όσο και τα όργανα ελέγχου.

 

61 σχόλια

  • Όντως δν φοράνε μάσκες κ εγώ σε δημόσια υπηρεσία που πήγα δν φορούσαν οι υπάλληλοι δλδ μόνο για τον κόσμο ισχύει η χρήση μάσκας.

      • Σωπα βρε δλδ ο νόμος λέει μόνο ο κόσμος να φοράει μάσκα όλο εξυπνάδες είστε, γιατί εγώ είμαι υποχρεωμένος κ θα φάω πρόστιμο κ ο υπάλληλος κύριος ούτε γάτα ούτε ζημιά. Ότι μας συμφέρει δλδ.

  • Καλα τι να λεμε τωρα εδω σε δημοσια υπηρεσια της περιοχής καπνιζουν τσιγαρα και οχι μονο ενα ατομο..τραγικο να μπαινεις μεσα και να βρωμαει τσιγαριλα και φουλ καπνα και να εχεις και μωρο μαζι σου.Ποιες μασκες ρε παιδια??Εδω δεν σεβονται τη δημοσια υγεια επι σειρα ετων δυστυχως.

    • Έλεος πια με το μίσος σας για τους δημόσιους υπαλλήλους. Τόσο πολύ σας τσούζει που δε γίνατε κι εσείς; Να βρίσκατε τρόπο και να μπαινατε στο δημόσιο. Αφού δε μπήκατε, μη μιλάτε. Αφήστε τον φθόνο σας στην άκρη επιτέλους. Αλλιώς πιείτε λίγο ξύδι, θα σας περάσει.

      • Όταν εννοείται «να βρίσκαμε τρόπο να μπούμε» τι ακριβώς εννοείτε;
        Με περισσότερα προσόντα από τους δημόσιους υπαλλήλους και αναζητούμε συμβάσεις.
        Πηξαμε στην αναξιοκρατία κ στα ρουσφέτια.
        Αιντε Γιατί πολύ θράσος έχετε

        • ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΕΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΤAXIS.

  • Επιτέλους ας καταλάβουν ολοι ότι η μασκα ειναι υποχρέωση όλων μας. Εμείς φορώντας την προστατεύουμε τους γυρω μας και σε πολυ μικρο ποσοστο τον εαυτο μας.. Αυτό απαιτουμε και απο τους άλλους φορώντας μασκα…Να μας προστατεύσουν και εμάς. Λιγη υπευθυνότητα και ευσυνειδησία.Και σωστη χρηση μάσκας…Οχι μια μάσκα που την πιάνουμε, την ανεβοκατεβαζουμε, και μετα την βαζουμε στην τσέπη για την επομενη χρήση …

    • Καλημερα Μπωρει καποιος να μου πει γιατι ενω πριν δυναμε μεγαλη σημασια στα γαντια, τωρα δεν τα χρισιμοποιουμε και χρησιμοποιυμε μονο μασκα

    • Έλα κι εσύ να μας κάνεις μαθήματα για το πως τη φοράμε ευσυνείδητε πολίτη. Φορά τη μάσκα σου εσύ κι άσε τους αλλους ήσυχους. Αν τη φοράς εσύ, τι σε νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι;

      • Τί λές βρέ ανόητε;;;;; μάσκα πρέπει νά φοράνε όλοι σέ κλειστούς χώρους…αν εγώ φοράω και ο απέναντι μου διπλανός κλπ δεν φοράει υπάρχει 80% πιθανότητα νά με κολλήσει κορονοιο.ΑΝΟΗΤΕ

  • Έχετε απόλυτο δίκιο. Ξέρετε σε πόσα καταστήματα, ιατρεία, γραφεία όμως έχω μπει και δεν φοράνε μάσκα; Όλα είναι θέμα ελέγχου και προϊσταμένων. Ξαναλέω όμως, έχετε δίκιο, στις δημόσιες υπηρεσίες πρέπει να είναι δέκα φορές πιο τυπικοί.

    • Γίνεται, χρόνια το κανω λογο δουλειάς και πανω απο 8 ώρες. Αυτο που δεν γίνεται είναι να γυρίσουν πίσω αυτοί που χάθηκαν απο τον ιο.

      • Αντε μωρέ που σας έπιασε ξαφνικά ο πόνος γι’ αυτούς που πεθαίνουν απ’ τον κορονοιο. Μας γίνατε όλοι δάσκαλοι στην ευσυνειδησια. Τόσος κόσμος πεθαίνει από διάφορες ασθένειες αλλά δεν σας είδα ποτέ να στεναχωριεστε, τώρα σας έπιασε ο πόνος. Τώρα σας έπιασε γιατί φοβάστε για την πάρτη σας, για τη δικιά σας υγεία, όχι για τους άλλους. Οι μεγαλύτεροι εγωιστές και παρτακηδες είστε αυτοί που μιλάτε για τους ανθρώπους που πέθαναν από τον ιό.

    • Εγώ για να μπω στην νομαρχία η στην ΔΟΥ θα πρέπει να φοράω μάσκα οι υπάλληλοι γιατί όχι δν κατάλαβα τι θα πει 8 ώρες δουλεύουν κ δν γίνεται η υπάλληλοι στα σούπερ κ σε άλλα καταστήματα πως φοράνε δλδ, το πρόστιμο μόνο για τον απλό κοσμάκη ισχύει? Οκ λοιπόν κ εγώ θα κάνω την καταγγελία μου στην αστυνομία από εδώ κ πέρα.

      • Να έρθω σπίτι σας χωρίς μάσκα. Όποιος εισέρχεται σε χώρο τον οποίο δε δραστηριοποιείται καθημερινά αυτός πρέπει να φοράει μάσκα. Όλα τα άλλα είναι για εσωτερική κατανάλωση

        • Γιατι οι υπάλληλοι δλδ δν γυρνάνε πουθενά στις υπηρεσίες τους ζουν τρώνε κ κοιμούνται κ δν έχουν φόβο να κολλήσουν έλα εξυπνάδες όλοι πρέπει να φοράνε μάσκα.

      • Κάνε την καταγγελία σου σπίουνε κι εσύ. Γερμανοτσολια. Ευκαιρία έψαχνες να καταδωσεις συνανθρώπους σου, γιατί μόνο έτσι αποκτά αξία η υπόσταση σου.

  • στις δημοσιες υπηρεσιες φοσκα φορανε οπου εξυπηρετειτε κοινο. επισης κανονικα πρεπει να προηγειται ραντεβου
    πεστε μου ποσοι παιρνετε τηλεφωνοο για ραντεβου!
    εγω δεν εχω παρει ποτε το ομολογω
    και κατι ακοαμ προσωπικα οταν οι υπαλληλοι εχουν τζαμι μπροστα τους ειτε ειναι τραπεζα ειτε δημοσια υπηρεσια ε μαλλον ειναοι υπερβολη και η μασκα

  • ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ??ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΤΕ 8 ΩΡΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΜΑΣΚΑ??ΗΡΘΑΤΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΣΚΑ??ΤΖΑΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΤΕ??ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΛΑΓΗ ΕΝΩ ΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΟΚΤΩ….Ε ΕΔΩ ΠΑΕΙ ΤΟ ΗΜΑΡΤΟΝ….
    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΥΓΕ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΕΓΩ ΜΕ ΜΑΣΚΑ…ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΦΤΑΣΑΜΕ…

  • Όποιος φοβάται μην κολλήσει , ας φορέσει μασκα και γάντια και προσωπίδα και ασπίδα και ότι άλλο πιστεύει ότι θα τον σώσει.

    • Μπορούμε δηλαδή να κρίνουμε εμείς πιο νόμο θα εφαρμόσουμε και ποιον όχι …… δεν το ήξερα αυτό …… καλό. Ή μήπως αυτό μπορούν να το κάνουν μόνο κάποιοι εδώ ….. για να ξέρω δηλαδή.

      • Δεν καταλαβατε κύριε εξω απο τα δοντια…Αν ακουτε προσεκτικα τις οδηγιες των επιστημόνων φορωντας μασκα προστατευουμε σε μεγάλο ποσοστο τους γυρω μας απο τα δικα μας σταγονίδια και σε πολυ μικρό μας προστευει απο τα σταγονίδια των αλλων..Για να προστατεύτω εγω πρεπει να φοράτε εσεις μάσκα.

        • Σε πιο πολιτικό κόμμα εντάσσεται αυτό ο επιστήμονας που το λέει αυτό ;
          Ποιος βγάζει τον νόμο ο λαός ή ο πρωθυπουργός ; Αν τον βγάζει ο πρωθυπουργός και δεν συμφωνεί ο λαός ο νόμος δεν ισχύει βάση του συντάγματος (αν ισχύει ακόμα τίποτα που λέει εκεί) η ελευθερία του ενός τελειώνει εκεί που ξεκινά του αλλού.

  • ΚΟΙΤΑΞΕ ΚΑΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΕΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ Η ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΗ ΓΙΑ ΓΙΑ ΓΙΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΗΣΥΧΟΥΣ…ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ… ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ.

    • ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ;ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ;ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ;ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΑΝΕΡΓΕΙΑ;ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΙΑΣ ΝΑΙ;ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ;ΠΑΝΤΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΥΓΕΙΑ.

    • Αχαχαχαχα μεροκαματιαριδες ενώ εμείς τι είμαστε πλούσιοι κ τρέχουμε με τις μάσκες να κάνουμε βόλτες? Έλα σε παρακαλώ που όπου υπάρχει μέσον όλα είναι καλά κ όποιος δν έχει δν πρέπει να μιλάει δλδ έλεος.

  • Οι υπάλληλοι που έχουν συναλλαγή με το κοινό φορούν μασκα. Να περιμένετε στη συναλλαγή κ να μη κόβετε άσκοπα βόλτες στα γραφεία να βρείτε κανένα γνωστό και να παρακάμψατε την ουρα. Στα γραφεία που δουλεύουν χωρίς επαφή με το κοινό μόνο δεν φορούν μασκα

  • Κλασικός Τεμπέλης δημόσιος υπάλληλος ούτε μάσκα δεν μπορεί να φοράει κ το καλύτερο είναι ότι νομίζουν ότι δουλεύουν κ μάλιστα σκληρά κιόλας αχ αχ αχ όταν δεν έχεις δουλέψει στην ζωή στον ιδιωτικό τομέα κάτι τέτοια πιστεύεις μετά

  • Ο Ταμίας πως θα εισπράξει όταν ο πελάτης είναι μιας κάποιας ηλικίας;Λόγω μάσκας και τζαμιού δεν ακούγεται από τον πελάτη για τον τρόπο χρήσης της κάρτας.Δηλαδή τι πρέπει να κάνει;Όταν ο πελάτης είναι νέος σε ηλικία να τη φοράει και όταν είναι μιας ηλικίας να την βγάζει;Αυτό θα κάνει όλη την ημέρα;

  • Μην στενοχωριέστε θα κοπούν οι άσκοπες βόλτες στις δημόσιες υπηρεσίες πολύ σύντομα, όλα θα γίνονται ηλεκτρονικά και δεν θα κινδυνεύσει η υγεία σας άλλη φορά

  • Όποιος δεν πιστεύει πως υπάρχει ιός καλά κάνει είναι δικαίωμα του….θα πρέπει όμως να σεβαστεί αυτούς που φοβούνται…

    • Το πιο ώριμο, λογικό και δημοκρατικό σχόλιο που έχω δει εδώ και μήνες κάτω από άρθρα που αφορούν τον κορονοιο. Μακάρι να υπήρχαν πιο πολλοί άνθρωποι σαν κι εσάς. Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο σας. Αυτό θα πει δημοκρατία και σεβασμός για την άποψη του άλλου.

  • Όχι, είμαι από αυτούς που ακούνε τα λόγια των ειδικών που λένε ότι όταν φοράς μάσκα, έχεις απειροελαχιστο κίνδυνο να κολλήσεις από κάποιον ή να κολλήσεις εσύ κάποιον άλλο. Εσύ είσαι ο ψεκασμενος της υπόθεσης που πιστεύεις ότι κολλαμε τον ιό και στον ύπνο μας. Εκτός αυτού, είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ο, τι θέλει για τον κορονοιο ή για το σχήμα της γης,δε θα μας πεις εσύ ποιο είναι το σωστό.

  • Καλημέρα σας κοίταξε που θα πεινάσουμε όλοι σιγά σιγά και δεν πάνε καλά τα πράγματα δε χρειάζεται να ασχολείσαι με άλλους αν έχουν τζάμια προστασίας στην υπηρεσία και έτσι είναι οι περισσότερες υπηρεσίες παντού, τον εαυτό μας πρέπει να προστατεύσουμε και μετά τους γύρω αν είναι αλήθεια αυτό το σενάριο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.