Γ. Καραβασίλης με αφορμή την 70χρονη ιστορία της ΔΕΗ: “Φτάνει ως εδώ οι καλές δημόσιες σχέσεις με τον υπουργό και την κυβέρνηση”

7 Αυγούστου 2020
11:26

70 γενέθλια χρόνια της ΔΕΗ, μεγάλη ιστορία, πολλά τα επιτεύγματα και η συμβολή της στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας…

Γράφω κάποιες σκέψεις, όχι ως Μνημόσυνο, αλλά για να αφυπνίσω και ενεργοποιήσω, θεσμικούς Παράγοντες και πολίτες.

Τώρα στα Δύσκολα πρέπει να Σταθούμε και να Στηρίξουμε την ΔΕΗ. Την επιχείρησή που στάθηκε στις

Ευπαθείς Ομάδες, στους πολίτες των Νησιών, στους Αγρότες και Κτηνοτρόφους, στους Πολύτεκνους.

Σε όλους όσους είναι οικονομικά ανήμποροι να πληρώσουν το ρεύμα, μεγάλη ανοχή και διευκολυνσεις.

Τώρα που μας χρειάζεται όλους, να την Σταθούμε, γιατί είναι επιχείρηση Στρατηγικής σημασίας για την χώρα και τους πολίτες….

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ, με την Βίαιη και αναίτια απολιγνιτοποίηση.

Να γράψουμε, να φωνάξουμε όπως καλά κάναμε στο παρελθόν με τον κ Παπακωνσταντίνου,για την Μικρή ΔΕΗ, με τον κ Σταθακη με τα ΝΟΜΕ.

Τώρα και με τον κ Χατζηδάκη, για την Βίαιη απολιγνιτοποίηση που θα φέρει την διάλυση και συρρίκνωση της ΔΕΗ και την Ερήμωση των περιοχών Δυτικής Μακεδονίας και Αρκαδίας…

Ο καθένας εκ της θέσεώς του.

Φτάνει ως εδώ οι καλές δημόσιες σχέσεις με τον υπουργό και την κυβέρνηση…

Όλοι τους είναι προσωρινοί και αναλώσιμοι….

Ας δούμε επιτέλους το μέλλον της ΔΕΗ και το μέλλον της περιοχής μας, το μέλλον των παιδιών μας, το μέλλον της ζωής μας!!!

8 σχόλια

    • Εσύ ξέρεις κάτι με σιγουριά εκ των έσω και το λες
      ή απλά πετάς λάσπη στον ανεμιστήρα…και είσαι απ’αυτούς που πιστεύουν ότι η ”κακιά” ΔΕΗ πρέπει να κλείσει γιατί μολύνει το περιβάλλον επειδή το λέει ο Κούλης και το συφερτός του;

  • Μα δεν υπάρχει μέλλον της ΔΕΗ… γιατί πολύ απλά φρόντισε γι’αυτό ο κούλης και ο συφερτός του.
    Αρον αρον σταύρωσον αυτόν….πάει το πράγμα και είναι ολοφάνερο και ξεκάθαρο πια , πριν τις εκλογές ο σωτήρας που κυβερνάει (είπαμε ας ειναι καλά η προπαγάνδα του Μακεδονικού και οι παρατρεχάμενοι του που τον εξέλεξαν) μας μιλούσε για μεγάλη ΔΕΗ και την στήριξη της , δεν είπε τίποτα για κανένα κλείσιμο και καμιά απολιγνιτοποίηση τόσο γρήγορα τουλάχιστον. Πήγε στην Αμερική όταν έγινε πρωθυπουργός οπου και εκεί μας έκανε ρεζίλι και ανακοίνωσε από κει ότι πρόκειται να γίνει , και πάλι ασυνεπής…διότι μας έλεγε για 2028 μετά το κανε 2023 και τώρα πλέον μετράμε μήνες βαριά βαριά χρόνο για το επίσημο τέλος της επειδή έτσι θέλουν οι ιδιώτες φίλοι του.
    Οι 3-4 μεγάλες οικογένειες που έχουν πάρε δώσε με το φυσικό αέριο που όταν έρθει εδώ και προσφέρει εργασία και ανάπτυξη αληθινή και όχι μουσαντένια σαν αυτή που τάζουν οι νουδουλαιοι εγώ θα είμαι γέρος με αρθριτικά κι αν ζω κιόλας. Και ποιος να διαμαρτυρηθεί? Αυτούς που τους μπουκώνουν με αναδρομικά να βγουν αρον αρον στη σύνταξη? Καρφάκι δε τους καίγεται , έχουν μάθει να αναμασάνε και τον σανό της Πειραιώς ότι για όλα τα δεινά της ΔΕΗ και της χώρας φταίει ένας Τσίπρας μόνο…και ζήτω ο Κουλης που μας έσωσε απ τον κορονοιο που πήρε έγκαιρα μέτρα κλπ κλπ…!!!
    Καληνύχτα Πτολεμαιδα καληνύχτα Ελλάδα και συλληπητηρια!

  • Τότε που αγωνιζόταν ενάντια στην έλευση του φυσικού αερίου στην Πτολεμαϊδα ; Για να μην κλείσουν οι λιγνιτικες ;

  • Αχ συριζαιοι ειστε σε απογνωση, η κυβερνηση αυτη εχει την μεγαλυτερη αποδοχη που ειχε ποτε κυβερνηση στην μεταπολιτευση και δεν μπορειτε να το χωνεψετε, δεν πειραζει θα κανετε υπομονη καμια 20αρια χρονια και μετα μπορει να ξανακυβερνησετε λεμε τωρα!!!!

    • Καλά εσύ πρέπει να ζεις στη χώρα του Μαικ του φασολάκη! Ελα εδώ βρε τετραπέρατε ευπατριδη μας.. για πες μας να γελάσουμε λίγο… ποια μεγαλύτερη αποδοχή? Αυτή των ΜΜΕ που τους τάισε πανω απο 40 εκατομμύρια για να τον λιβανίζουν ως τον καλύτερο πρωθυπουργό ή στα μανταλάκια στα περίπτερα τις εφημερίδες με τους μεγαλοεκδοτες που τσιμπησαν εξτρα επιχορήγηση απ την ΝΔ και βγάζουν εξωφυλλα τύπου ”Ο Κυριακος σώζει την χώρα , ο μεγάλος ηγετης του αιώνα…” και γελάνε μεχρι και τα κατσίκια στα βουνά αχαχα!
      Δημιούργημα των δημοσιογράφων φίλων σας είστε κυριε ταδε.. βγάλε την τετραετία πρώτα γιατί ήδη απ τον πρώτο χρόνο που έκλεισες ο κοσμάκις ξυπνάει σιγά σιγα … και να λες και ευχαριστώ αν την εξαντλήσεις κανονικα γιατι με όσα κάνεις δεν βλέπω να βγάζεις ούτε αυτην… η πρώτη και η τελευταια αυτοδυναμία σου ήταν αυτή , ούτε μακεδονικο θα ξαναυπάρξει ουτε κορονοιος θα υπαρχει για παντα για να σε εχουν για σωτηρα Μωυση! Αντε μπας και κατεβειτε λιγο απ τα καλάμια σας εσεις τα νουδουλακια γιατι εχετε πολύ έπαρση και θρασσος απυθμενο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.