kozan.gr: Τα μέλη της διαδικτυακής ομάδας στο facebook “Πτολεμαίοι Μακεδόνες” τοποθέτησαν δίπλα στην προτομή του Ιωάννη Μπουμπαρά, ένα αναλόγιο με πληροφορίες για τη δράση του στο Μακεδονικό Αγώνα (Φωτογραφίες)

7 Αυγούστου 2020
11:56

 

Τα μέλη της διαδικτυακής ομάδας στο facebook “Πτολεμαίοι Μακεδόνες” τοποθέτησαν δίπλα στην προτομή του Ιωάννη Μπουμπαρά, στην Πτολεμαίδα, ένα αναλόγιο με πληροφορίες για τη δράση του στο Μακεδονικό Αγώνα. Μάλιστα, το αξιοσημείωτο είναι, πως, πάνω στο πληροφοριακό υλικό υπάρχουν και δύο QR Code, που μπορεί κάποιος να τα  σκανάρει  (με το κινητό του) και να μεταφερθεί αυτομάτως, εφόσον διαθέτει σύνδεση στο διαδίκτυο, σε συγκεκριμένο site όπου υπάρχουν εκτενείς πληροφορίες για τον Μπουμπαρά. “Εδώ και καιρό το σκεφτόμασταν. Περνά κάποιος από μια προτομή της πόλης, διαβάζει ένα ονοματεπώνυμο και μια ημερομηνία θανάτου και τίποτα άλλο. Με την πρωτοβουλία μας αυτή θέλουμε να αναδείξουμε τα βιογραφικά στοιχεία του ήρωα/προσώπου, που αντιπροσωπεύει η κάθε προτομή, ώστε αυτός που θα σταθεί ή θα περάσει από μπροστά, να γνωρίσει κάποια βασικά πράγματα γι’ αυτόν. Ευελπιστούμε, το επόμενο διάστημα, πως θα καταφέρουμε να κάνουμε κάτι αντίστοιχο και σε άλλες προτομές της πόλης. Ελπίζουμε, αυτή η προσπάθειά μας να δώσει το έναυσμα στον Δήμο Εορδαίας, στις τοπικές κοινότητες, στους συλλόγους, αλλά και σε όλους τους Δήμους της Ελλάδος, να τοποθετήσουν αντίστοιχα “αναλόγια” σε όλες τις προτομές και τα μνημεία”, αναφέρει χαρακτηριστικά, το μέλος της ομάδας, Γ. Ξανθόπουλος.

kozan.gr

 

 

15 σχόλια

    • Θα σε παραπέμψω στο παρακάτω.
      Απ’όσα ξέρουμε οι Πτολεμαίοι Μακεδόνες συμπορεύονται με σωμάτια και συλλόγους που δρουν με έννομες διαδικασίες και όχι συμφωνίες και μυστικά ραντεβουδακια. Προφανώς έχετε μάθει να ρίχνετε λάσπη σε κάθε αξιόλογη και σοβαρή δράση γίνεται. Πείτε μας και εσείς τώρα τι έχετε κάνει για την Αγία Σοφία ειδάλλως κλείστε το στοματάκι σας, μόνο κακό κάνετε.

      https://www.facebook.com/445480955860612/posts/859523631123007/

    • Εννοείται! Δεν έχουμε και Τσίπρα άλλωστε για να είμαστε σκυλιά του πολέμου και να κάνουμε συλλαλητήρια τώρα έχουμε τον άνθρωπο μας που ψηφίσαμε και όλα καλά όλα ανθηρά δεν τρέχει κάστανο. Που και που…για να δείχνουμε την ύπαρξη μας πάμε βάζουμε μια κορδέλα σε ένα άγαλμα ή μια ταμπέλα και το παίζουμε και ακομμάτιστοι ξανά και αχρωμάτιστοι… για την Αγια Σοφια κουβεντα , για τον Εβρο κουβεντα , για το Αιγαιο κουβέντα.. και το σόου συνεχίζεται…!!!

      • Ρε παιδιά εσείς που βγαίνετε και σχολιάζετε το τι κάνουν οι ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΙ, θα μας πείτε τι έχετε κάνει εσείς; Για να έχετε τόσο μένος με τους ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ μάλλον κάνουν κάτι καλό και ενοχλούν, αλλά επιμένω, πείτε μας τι κάνατε εσείς, αν και υποψιάζομαι, ΤΙΠΟΤΑ…!!! Μπράβο ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!!!

    • Θα σε παραπέμψω στο παρακάτω και αυτό γιατί από όσα ξέρουμε οι ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ συμπορεύονται με συλλόγους και σωματεία αξιόλογα, που οι δράσεις τους σε τέτοια θέματα χρήζουν σοβαρότητας και όχι συζητήσεις στο πεζοδρόμιο και κρυφά ραντεβουδακια,(ξέρεις εσύ) θα σου πρότεινα αν εσύ έχεις κάνει κάτι για την Αγία Σοφία να το παραθέσεις ειδάλλως κλείσε τον οχετό σου γιατί το μόνο που κανείς και κάνετε είναι κακό.

      https://www.facebook.com/445480955860612/posts/859523631123007/

      • 14¨15 Γιατί ενοχλήθηκες; Για τους “Πτολεμαίους Μακεδόνες” μιλάμε που είχαν πάρει τους δρόμους για το Σκοπιανό και τώρα έχουν εξαφανιστεί…

        • Ωραία…οι Πτολεμαίοι ειναι αυτό που είναι, Εσυ που είσαι; τι εχεις κανει πέρα από το να κρίνεις, δώσε μας ένα παράδειγμα ρε αδερφέ, αυτό λέω και δεν ενοχλήθηκα, δεν υπαρχει λόγος να ενοχληθώ από λόγια ανύπαρκτων

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.