kozan.gr: Η σημερινή εικόνα στα γραφεία της ΔΕΥΑ Κοζάνης – Οι εργαζόμενοι φορούσαν μάσκα όπως προβλέπεται, για τους κλειστούς χώρους (Φωτογραφίες)

7 Αυγούστου 2020
14:41

 

Η σημερινή εικόνα στα γραφεία της ΔΕΥΑ Κοζάνης. Οι εργαζόμενοι φορούσαν μάσκα όπως προβλέπεται, για τους κλειστούς χώρους. Τις φωτογραφίες μας έστειλε αναγνώστρια του kozan.gr

 

 

12 σχόλια

    • Ναι φοράνε οι περισσότεροι μάσκα όπου προβλέπεται αλλιώς δν μας βάζουν μέσα, σε κάποιες υπηρεσίες όμως όπως στην νομαρχία δυστυχώς δν φορούσαν μάσκα οι υπάλληλοι γιαυτό ας κάνουν έναν έλεγχο κ εκεί όχι να τρώει πρόστιμο μόνο ο κοσμάκης κ αυτοί να λένε ότι 8 ώρες δν μπορούν με μάσκα δλδ οι υπάλληλοι στα σούπερ η στις τράπεζες πως μπορούν.

    • Πολύ σωστή παρατήρηση! Εννοείται ότι αυτοί που το παίζουν νομοταγείς και κατακρίνουν όλους τους υπόλοιπους είναι αυτοί που δε φοράνε ποτέ μάσκες…ή το αντίθετο. Είναι αυτοί που φοράνε μάσκες ακόμα και στον ύπνο τους.

  • Aχαχαχαχαχαχαχα ειναι πολυ αστειο τη μια μερα χωρις μασκες ολοι και ηλεκτρονικο τσιγαρο και την αλλη τους φοβεριξε ο μπαμπουλας αχαχαχαχαχαχαχα

    • Εντωμεταξύ, “αναγνώστρια” έβγαλε αυτές τις φωτογραφίες. Και προχθές με το ηλεκτρονικό τσιγάρο και την απουσία μασκών σε δημόσια υπηρεσία, πάλι αναγνώστρια έκανε την παρατήρηση. Εσείς οι γυναίκες δεν έχετε με τίποτα άλλο να ασχοληθείτε; Πόσα κόμπλεξ έχετε πια; Πόση κακία; Πως γίνεται πάντα γυναίκες να κάνουν τέτοιες καταγγελίες επειδή τις ενοχλούν τα πάντα;

  • Παντε και στο δεδδηε μια βόλτα δεν βάζουν κανέναν μέσα όλοι έξω απ τα παράθυρα εξυπηρετούντε λες και είμαστε στο Μπαγκλαντές

    • Για μάσκες λεγαμε??Μάλλον βγήκαν…..Ξέρετε μήπως ποτέ έγινε ο ΑΣΕΠ???Μήπως γνωρίζετε πόσα χρόνια εργάζεται ο οποίος ποδοσφαιριστής που λέτε ?¿Μιλάμε για 25 χρόνια και βάλε ο καθένας…. Ντροπή!!!!Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.