kozan.gr: Προβλήματα με τα αδέσποτα στο Καπνοχώρι Κοζάνης – Τι καταγγέλει στο kozan.gr o Πρόεδρος Σάββας Δημητριάδης

7 Αυγούστου 2020
21:28

Την έντονη δυσαρέσκειά του εκφράζει, μέσω του kozan.gr, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καπνοχωρίου κ. Σάββας Δημητριάδης, καθώς, όπως καταγγέλει, η κατάσταση με συγκεκριμένα αδέσποτα, το τελευταίο διάστημα, έχει φτάσει στο απροχώρητο. “Είναι 2-3 συγκεκριμένα αδέσποτα που, όπως μου έχουν πει τα παιδιά, είναι πολύ επιθετικά και φοβόμαστε μη συμβεί κάτι. Έχω επανειλημμένως απευθυνθεί στο Δήμο Κοζάνης όμως το πρόβλημα δεν έχει επιλυθεί. Καλώ τους υπευθύνους να αναλάβουν  τις ευθύνες τους πριν έχουμε κάποια επίθεση αδέσποτου σε παιδί που θα συνοδευτεί με τραυματισμό. Ας έρθουν στο χωριό ώστε να τους υποδείξουμε ποια σκυλιά έχουν επιδείξει επιθετική συμπεριφορά, ώστε να τα απομακρύνουν πριν γίνει κάτι κακό”, καταλήγει ο Πρόεδρος.

kozan.gr

 

 

3 σχόλια

  • Η λύση είναι μία όλοι οι πρόεδροι του δήμου Ελλησπόντου να προβούν σε μηνύσεις προς το Δήμο Κοζάνης Μόνο τότε θα ξυπνήσουν υπεύθυνοι του δήμου .Υ.Γ υπεύθυνη στα χαρτιά Γιατί στις πράξεις είναι ανεύθυνοι είναι ο μοναδικός Δήμος που δεν έχει κάνει τίποτα για τα αδέσποτα. Και τέλος θέλω να ενημερώσω τον κύριο Σημανδρακο ότι δεν πέρασε μία εβδομάδα από τότε που γίνεται δημοτική αρχή αλλά 11 μήνες και να ξέρετε Το ότι ούτε θα καταλάβετε πότε θα περάσουν άλλα τρία χρόνια.

  • Να ξυπνήσει ο δήμος και να μαζέψει τα σκυλιά που έχουμε γεμίσει να τα βάλει σε ένα χώρο και να πηγαίνουν οι φιλοζωοι να τα ταΐζουν άντε επιτέλους

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.