Εργατικό Κέντρο Κοζάνης: Έκκληση για τήρηση των μέτρων και κανονισμών ώστε να αποτραπεί η περαιτέρω εξάπλωση του κορωνοϊού

10 Αυγούστου 2020
11:41

Σήμερα που οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και προειδοποιούν ότι η έξαρση της επιδημίας μπορεί να θέση σε κίνδυνο τους εργαζόμενους, τους πολίτες, το σύστημα υγείας και θα αναστείλει κάθε προσπάθεια ανάκαμψης της οικονομίας, θεωρούμε υποχρέωσή μας να επιστήσουμε την προσοχή ΟΛΩΝ στην τήρηση των μέτρων ανάσχεσης του φονικού ιού covid-19.

Τόσο στους χώρους εργασίας όσο και στην καθημερινή μας δραστηριότητα:

  • Τηρούμε τις αποστάσεις

  • Δεν συνωστιζόμαστε

  • Φορούμε προστατευτικές μάσκες

  • Επιμένουμε στη χρήση αντισηπτικού διατηρώντας την σωστή υγιεινή των χεριών που είναι εξόχως ουσιαστική

  • Απομακρύνουμε γάντια και μάσκες που έχουν χρησιμοποιηθεί, με ασφάλεια αποτρέποντας την επιμόλυνση

  • Ενημερωνόμαστε συνεχώς και σωστά

  • Προστατεύουμε, τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη (ηλικιωμένους, άτομα που δεν μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν κοκ).

Βρισκόμαστε σε μία πολύ κρίσιμη καμπή και δεν χωρά ούτε εφησυχασμός ούτε ολιγωρία.

Είναι αναγκαίο τώρα να ενισχυθούν οι υγειονομικές μονάδες, τα κέντρα υγείας και το νοσοκομείο Κοζάνης με μόνιμο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό.

Να υπάρξει προστασία όλων των εργαζομένων και των ανέργων που βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο.

Είμαστε σίγουροι ότι με την προσπάθεια ΟΛΩΝ μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να δώσουμε και πάλι πνοή και όραμα στην ζωή μας και στην χώρα.

5 σχόλια

  • Δηλαδή όσοι εργάζονται ή επισκέπτονται το εργατικό κέντρο κοζανης φοράνε μασκέ ή πρέπει να φοράνε μάσκα για να μπουν;

  • Ποια η θέση του εργατικού κέντρου σχετικά με την προστασία των εργαζομένων ευπαθών ομάδων και την επιστροφή στην τηλεργασία; έχετε κάποια ενημέρωση; κάνατε τις ανάλογες ενέργειες ενημέρωση του υπουργείου;
    καλές οι ενημερώσεις και οι προτροπές αλλά επί του πρακτέους να μας πείτε!!!

  • Φοβερή εκκίνηση του νέου προέδρου μάς ενημερώνει για τα μέτρα προστασίας αλλά για τις απολύσεις στο Προσήλιο από την εταιρεία με το κάρβουνο μούγκα στην στρούγκα

  • Αυτα που μας γραφεις ΑΔΑΜ τα ακουμε καθε μερα απο τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ Ασχολη σου με τους απολυμενους εργαζομενους της ΜΕΤΕ αλλα τη να σε νιαζει εσενα τα ποβληματα της ΑΝΕΡΓΙΑΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.