Τρία νέα διαδικτυακά παιχνίδια της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης

11 Αυγούστου 2020
08:24

Τρία (3) νέα διαδικτυακά παιχνίδια δημιούργησε η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Κοζάνης, με στόχο πάντα τη δημιουργική αξιοποίηση του ελευθέρου χρόνου παιδιών και ενηλίκων.

Έτσι συνεχίζεται η προσπάθεια που ξεκίνησε τους τελευταίους μήνες για να γνωρίσουμε όλοι την Βιβλιοθήκη της Κοζάνης, την ιστορία της και τους θησαυρούς της, παίζοντας, ακόμα κι αν δεν μπορούμε να την επισκεφθούμε όπως θα θέλαμε

Τώρα, συνεχίζουμε με:
1. Παζλ (με μια εσωτερική εικόνα του νέου κτιρίου της Βιβλιοθήκης μας)
2. Σταυρόλεξο
3. Αναγραμματισμό

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και αρκεί να επισκεφτεί κάποιος την ιστοσελίδα μας στο σύνδεσμό http://www.kozlib.gr/ και να επιλέξει το παιχνίδι / παιχνίδια της αρεσκείας του.

Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχαν μέχρι σήμερα, και ήταν πάρα πολλοί, και τους προτρέπουμε να συνεχίσουν μαζί με όλους τους υπόλοιπους που δεν είχαν την ευκαιρία μέχρι τώρα να τα δοκιμάσουν.

3 σχόλια

    • Γιατί αυτή η απαισιοδοξία… κάποιες και κάποιοι αφιέρωσαν χρόνο. Αν γίνει γνωστό μπορεί ο κόσμος να μπει, όπως κι εγω!

      • επειδή online έχει 45 εκ. παιχνίδια και η Βιβλιοθήκη πρέπει να κάνει κάτι πιο σοβαρό από το να προσπαθεί να προσθέσει ακόμα τρία

        πιο 90s δε γίνεται

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.