Το σχόλιο αγανάκτησης αναγνώστη του kozan.gr για τη συμπεριφορά ορισμένων ιδιοκτητών σκύλων

11 Αυγούστου 2020
15:43

ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΑΡΓΙΛΟ.ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΕΤΡΕΧΕ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΕΝΑ ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ.ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΥ..ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΚΕ ΜΕ ΜΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ….Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΠΑΓΩΣΕ….ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΟΥ???ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ…ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΦΟΒΑΜΑΙ….ΑΝ ΠΑΘΑΙΝΑ ΚΑΡΔΙΑΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΜΕ ΛΟΥΡΙ???ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΙΜΩΤΡΟ??ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΜΥΡΙΣΕΙ????ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ….ΑΥΤΟΣ ΒΓΗΚΕ ΓΙΑ ΤΡΕΞΙΜΟ ΜΕ ΕΝΑ ΛΥΜΕΝΟ ( ΛΥΚΟ???)….ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ???ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ???ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ…ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ…ΝΑ ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ….ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ….ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ…ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΓΑΠΩ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΗΡΟΥΜΕ….ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΛΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΙΜΩΤΡΟ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΙΔΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΑΣ….ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ….

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ…

30 σχόλια

  • Σας ΜΎΡΙΣΕ? Έχω ακούσει και περιστατικά που γυρνάνε ανάσκελα και απαιτουν να τους χαιδεψεις τη κοιλιά…μηνυση ΕΔΏ ΚΑΙ ΤΏΡΑ
    ΤΈΡΜΑ ΤΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΤΊΣΕΙ

    ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ? ΌΧΙ ΌΧΙ
    Έναν περίεργο είχε ο δρόμος και δεν είχε σκύλο

    • ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ…ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ

      Καλέ όχι, ο άνθρωπος τα λατρεύει τα σκυλιά. Αρκεί να βρίσκονται σε απόσταση χιλιομέτρων από τον ίδιο, κι αυτά και οι ιδιοκτήτες τους. Αλήθεια, ο σκύλος φορούσε μάσκα για τον Covid? Να τα λέμε κι αυτά. Επίσης προσοχή, πολλά σκυλιά κουνάνε και τις ουρές τους από χαρά και ζητούν χάδια.Είναι θρασύτατα σας λέω.

      • Και τα λιοντάρια έχουν ουρά, να φέρουμε και λιοντάρια; Δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε πλέον. Φιλόζωοι με την μπριζόλα στο πιάτο.. Υποκριτές! Νόμοι για την προστασία τον ζώων και σίγουρα νόμοι για την προστασία του ανθρώπου, έχουμε κλάψει μωρά με τον κάθε άσχετο που μεγαλώνει μεγαλόσωμα σκυλιά.

  • Δυστυχώς έχει παραγίνει το κακό, αφοδεύουν όπου βρουν και τα μαζεύουν μόνο όταν τους βλέπει κόσμος. Τα αφήνουν σε μπαλκόνια πολύ κατοικιών και όλο το βράδυ γαυγίζουν. Τα κατοικίδια είναι για σπίτια με αυλές σε χωριά, όχι για πολύ κατοικίες. Στις πολύ κατοικίες ούτε αυτά περνούν καλά ούτε οι γύρω τους.

  • Πληροφορώ τους συμπολίτες μου ότι στη βόλτα ο νόμος υποχρεώνει τον ιδιοκτήτη να έχει το σκυλί δεμένο αλλά δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ υποχρέωση για φίμωτρο.

    Νόμος 4039/2012 Αρθρο 5 Παράγραφος 3

    3. Ειδικά ο ιδιοκτήτης σκύλου: α) μεριμνά για να γίνεται ο περίπατος σκύλων πάντα με συνοδό, β) οφείλει να παίρνει τα κατάλληλα μέτρα, ώστε να μην εξέρχεται ελεύθερα ο σκύλος του από το χώρο της ιδιοκτησίας του και εισέρχεται σε χώρους άλλων ιδιοκτησιών ή σε κοινόχρηστους χώρους, γ) για την αποφυγή ατυχημάτων υποχρεούται κατά τη διάρκεια του περιπάτου να κρατάει το σκύλο του δεμένο και να βρίσκεται σε μικρή απόσταση από αυτόν. Η ίδια υποχρέωση ισχύει και για τον οποιονδήποτε συνοδό του ζώου, πέραν του ιδιοκτήτη του.

      • Ναι το λέει και;Ποιος είπε ότι τα δεσποζομενα σκυλιά που κάποιοι τα φροντίζουν πιο πολύ και απτον εαυτό τους δεν φέρουν τσιπ και εμβόλια;Επίσης όπως πολύ σωστά αναφέρει και ο kozanitis ποιο πάνω,δεν είναι υποχρεωτικό το φίμωτρο αλλά μόνο το λουρί

  • Αχαχχαχααχαχχαχα όχι ρε δεν είσαι υπερβολικός καθόλου,ξέρω πολλούς που πάθανε καρδιακό επειδή τους μύρισαν σκυλιά

    • Και το παιδάκι στην Πτολεμαΐδα πήγε να ανέβει την περίφραξη επειδή φοβήθηκε το σκυλί και καρφώθηκε η λόγχη στο πόδι του!
      Δεν χρειάζεται να πάθει καρδιακή προσβολή κάποιος,απλά, κάποιοι τα φοβούνται πολύ και αντιδρούν αναλογα

  • Ναι αλλα αμα μας δαγκωσει ποναμε και κανουμε και μηνυση για επικινδυνη σωματικη βλαβη και ζηταμε και αποζημιωση για ηθικη βλαβη.ας τα καναμε αυτα και θα μαζευοταν καπως ολοι οι προβληματικοι, που επειδη ειναι οι ιδιοι προβληματικοι, κανουν προβληματικα και τα σκυλια τους!

    • το τσιπ μπαινει με μικροχειρουργικη μεσα στο σωμα του ζωου κ η ταυτοτητα εμβολιασμου ειναι ή καρτελακι μεταλικο στο λαιμο του ζωου συν βιβλιαριο υγειας. λυθηκε τωρα η απορια/σχολιο;

  • Το πρόβλημα δεν είναι οι σκύλοι. Το πρόβλημα είναι αυτοί που έχουν σκύλους. Τους βλέπω πώς συμπεριφέρονται. Τόση έπαρση, ανευθυνότητα, αδιαφορία για τους άλλους γύρω και δε…συμμαζεύεται. Δεν ξέρω τι συμβολίζει το σκυλί γι΄αυτούς και τι κενά τους καλύπτει. Είναι όμως δικαίωμα του καθενός να μην επιθυμεί να τον γλύφουν ή να τον μυρίζουν σκύλοι. Από δω και πέρα όποιος δει σκύλο χωρίς λουρι από τον ιδιοκτήτη του, να καλεί άμεσα την αστυνομία. Δεν θα φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε

    • Το πρόβλημα είναι οι άνθρωποι που μισούν τα ζώα. Τι συμβολίζει το σκυλί και τι κενά μας καλύπτει; Ενδεχομένως μας θυμίζει τα αγνά συναισθήματα που δεν συναντάμε σε ανθρώπους. Έτσι, για να σας δώσω μια πρόχειρη απάντηση, αφού πάτε να κάνετε και ψυχολογική ερμηνεία.
      Για τα “κενά” των ανθρώπων που μισούν τα ζώα, σας παραπέμπω σε άπειρες επιστημονικές μελέτες, τα συμπεράσματα δικά σας.

      • Κανένας δεν μισεί τα ζώα. Μην παρεκτρεπετε τη συζήτηση. Είναι αυτονόητο όμως ότι πρέπει να τα έχετε δεμένα διαφορετικά δικαιώνεστε όλους όσοι σας χαρακτηριζουν προβληματικό.

    • Τι κενα μου καλυπτει; εχει αγνη καρδια μαγαπα χωρις ανταλλάγματα με προστατεύει σε περιπτωση που καποιος κανει κατι…δινει χαρα στα παιδια μου.θα συμφωνησω στο οτι να αποκτησετε επιτελους παιδεια οσοι εχετε σκυλο..ο νομος λεει με το λουρι διπλα μας κ μαζευουμε τα κοπρανα του..

  • Πεθαίνει ο κόσμος από κορονοιο, έχουμε τα προβληματα με την Τουρκία, ανεργία κ.α και η εμπάθεια στα ζώα παραμένει.Πρεπει να έπαθες μεγάλο κακό που σε μυρίσε ο σκύλος, απορώ πως έζησες ρε φίλε ? Μαλλον ο Θεός σου πρέπει να σε φώτισει παραπάνω άλλη φορά και να μην έχεις τόση εμπάθεια και μίσος για τα πλάσματα *του*

  • Το τσιπ μπαίνει με σύριγγα και πρέπει να το έχει κάθε σκυλί, όσο για τη μεταλλική ταυτότητα έτσι είναι. Το κάθε σκυλί που συνοδεύεται τα έχει; έλεγχος γίνεται;

  • Το θέμα δεν είναι ότι είστε υπερβολικός. Το θέμα είναι ότι δεν αντέχετε τα ζώα και βρήκατε αφορμή να το εκφράσετε. Τι ακριβώς μας περιγράψατε δηλαδή; Την τραυματική σας εμπειρία όπου ένας δεσποζόμενος σκύλος σας…μύρισε; Δεκτό και σεβαστό να μην αγαπάτε τα ζώα. Αλλά σεβαστείτε κι εμάς που τα αγαπάμε και που επίσης δεχόμαστε άπειρες επιθέσεις από μη φιλόζωους και μόνο που υπάρχουμε.

    • εσεις σέβεστε εμάς που δεν έχουμε ζώα . Ζητάτε σεβασμό και νομημότητα από τους άλλους χωρίς εσείς να δίνετε το ιδιο.

  • Εισαι κοπελα μου (η σχολιαστρια) ντιπ για ντιπ. Εχω δεχτει επιθεση σε ηλικια 5 χρονων απο σκυλι και μεχρι σημερα (43) δεν το εχω ξεπερασει. Ακομα με πιανει ταχυκαρδια και κρυος ιδρωτας,

  • Οφείλει να έχει το σκυλί δεμένο και δίπλα του κολλητά ΠΑΝΤΑ. Όχι απλά δεμένο και το λουρί πέντε μέτρα λασκα. Και εδώ Πτολεμαϊδα τις προάλλες συνέβη παρόμοιο ως χειρότερο περιστατικό περνούσε ένας με το λαμπραντόρ του δεμένο αλλά λασκα και στεκόταν ένας κύριος με ποδήλατο στο πεζοδρόμιο και μιλούσε στο τηλέφωνο και χωρίς λόγο το σκυλί όρμηξε στον ποδηλάτη και τελευταία στιγμή πρόλαβε και το τράβηξε το αφεντικό του. Και γελούσε από πάνω, ο άνθρωπος του λέει πας καλά γελάς; Και ο άλλος ειρωνευόταν και από πάνω

  • Ποιο φιμωτρο τι κολαρο; δεν ειμαι υποχρεωμενη να βαλω φιμωτρο.ειμαι υποχρεωμενη να το χω με λουρι να μαζευω τα κακα του.να μην ενοχλει τους αλλους αυτα..οσο για το τσιπαρισμα εξυπνε ειναι σε περιπτωση που χαθει για να το βρω..

  • Ή του ύψους ή του βάθους…Απ την μια πλευρά οι εξτρεμιστές ντεμέκ φιλόζωοι και απ την άλλη οι μισόζωοι..Μακάρι να τηρούνταν ο νόμος για να ηρεμίσουμε και απ τις 2 αντίπαλες ομάδες

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.