Στον τελικό του Πανελλήνιου διαγωνισμού Young Business Talents το γυμνάσιο – λύκειο Τσοτυλίου

3 Απριλίου 2017
23:26

Σημαντική επιτυχία για το Σχολείο μας η πρόκριση στον τελικό του Πανελλήνιου διαγωνισμού Young Business Talents που θα γίνει στις 22 Απριλίου στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αμερικανικού κολεγίου Ελλάδος στην Αθήνα.Η πρόταση της ομάδας μαθητών της Α’ και Β’ τάξης του Λυκείου μας που αφορά την Επιχειρηματικότητα κατατέθηκε τον Νοέμβριο προκρίθηκε απο 500 Σχολεία πανελλαδικά και θα διεκδικήσει μεταξύ 75 Σχολείων την τελική διάκριση.Ο διαγωνισμός γίνεται με επιχειρηματικό προσομειωτή που επιτρέπει στους μαθητές να εξασκηθούν στη λήψη αποφάσεων μέσα σε μια εικονική ‘εταιρεία’,την εταιρεία της ομάδας.Να λαμβάνουν όλες τις αποφάσεις σαν Διοίκηση μιας Εταιρείας, προσπαθώντας να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη και παράλληλα την κοινωνική προσφορά αυτής με πολλαπλές και καινοτόμες πρωτοβουλίες.

Ν. Κατσαούνης

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.