Αλλαγή χώρου για τις εκδηλώσεις του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στη Κοζάνη

13 Αυγούστου 2020
12:09

Το Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» φέτος θα προσαρμοστεί για την προστασία της υγείας των επισκεπτών σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, ώστε να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός σε όλες του τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες. Γι’ αυτό και οι φετινές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούνε στον χώρο του πάρκινγκ του ΟΣΕ (δίπλα από τον σταθμό).

Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ έχουν αποδείξει την υπεύθυνη στάση τους, την ικανότητά τους οργανωμένα και συλλογικά να μπαίνουν μπροστά, ώστε να δυναμώνει η αγωνιστική διεκδίκηση και να τηρούνται ταυτόχρονα όλα τα μέτρα προστασίας. Μαζί με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ, ο λαός, η νεολαία πρέπει να πούμε ένα μεγάλο «φτάνει πια» η ζωή μας να σημαδεύεται από έναν φαύλο κύκλο εκμετάλλευσης, αδικίας, πολέμων, κρίσεων! Να πούμε «ως εδώ» με αυτήν την καθημερινότητα που ζούμε και που θα συνεχίσουμε να ζούμε, αν δεν βάλουμε εμείς εμπόδια και δεν οργανώσουμε εμείς την αντεπίθεση. Το Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή δίνει αυτό το στίγμα! Τα μεγάλα αδιέξοδα του καπιταλισμού, τα οποία και με την πανδημία αναδύθηκαν πιο έντονα, ούτε αποτελούν μονόδρομο ούτε χωράνε διορθώσεις!

Καλούμε τους νέους και τις νέες, το λαό της πόλης μας, να συμμετέχουν στο Φεστιβάλ μας την Παρασκευή στις 4 και το Σάββατο 5 Σεπτέμβρη στην Κοζάνη στο νέο χώρο, στο πάρκινγκ του ΟΣΕ! Να διασκεδάσουν, να γνωρίσουν, να εμπνευστούν, να πάρουν δύναμη για τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας! Να παλέψουν μαζί μας για μια κοινωνία που δεν θα θέτει ως σκοπό της τα αμύθητα κέρδη μιας χούφτας παρασίτων, αλλά θα βάζει μπροστά τις σύγχρονες ανάγκες και το πώς αυτές θα καλυφθούν. Κι αυτή δεν είναι άλλη από τη σοσιαλιστική – κομμουνιστική κοινωνία. Γιατί σήμερα μόνη απάντηση είναι ο… ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ για να μπορούμε να ανασαίνουμε, για να νικήσει η ζωή!

Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

4 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.