Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων σήμερα Παρασκευή 14/8

14 Αυγούστου 2020
10:47

 

Την Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020 και ώρα 19:00 θα συνεδριάσει εκτάκτως (κεκλεισμένων των θυρών στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Σερβίων) το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

  1. Ενημέρωση και έγκριση ψηφίσματος για Ορυχείο Προσηλίου.

  2. Περί ορισμού ενός (1) εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στις Γενικές Συνελεύσεις της ΔΙΑΔΥΜΑ.

  3. Σύσταση νέας Κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Σερβίων.

  4. Περί αναμόρφωσης προϋπολογισμού Δήμου Σερβίων έτους 2020.

  5. Περί έγκρισης εκ νέου προγραμματικής σύμβασης για το έργο «Βελτίωση αγροτικού δρόμου στην περιοχή ΒΟΓΓΟΠΕΤΡΑ του Δήμου Σερβίων».

Σημειώνεται ότι τα ανωτέρω θέματα είναι επείγοντα και η μη λήψη αποφάσεων θα δημιουργήσει προβλήματα στην λειτουργία του Δήμου, ενώ επίσης σημειώνεται ότι θα τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των παρευρισκομένων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ

Νικόλαος ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ

7 σχόλια

  • Επέστρεψε ως μη νόμιμη η απόφαση για σύσταση Κοινωφελούς επιχείρησης στα Σέρβια. Αλλά ΔΕΝ είχε κανένα ορθογραφικό λάθος.

  • Και γιατί δεν κάνατε μια νόμιμη Κοινωφελή, αφού με τη πλειοψηφία που έχετε στην αντιπολίτευση, έχετε το μαχαίρι και το πεπόνι.

  • Τις οφειλές της κοινωφελούς τις ξέρετε;το καρουζέλ το πλήρωσε κάποιος; Αυτός που εισηγείται τα θέματα έχει τεκμηριωμένη πρόταση και απαντήσεις; Ψήφισμα για το ορυχείο; Μα ο Άδωνις ο κολλητός τι κάνει;

    • Τι να κάνει; Αφού οι λιγνιτικες μονάδες παράγουν ακριβό ρεύμα και δεν μπορούν να το πουλήσουν . Κάνεις δεν μπορεί να σταματήσει το κλείσιμο τους .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.