kozan.gr: “Έπεσε” το πρώτο πρόστιμο (150 ευρώ), σε πωλητή, για τη μη χρήση μάσκας, κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής της σημερινής λαϊκής αγοράς της Κοζάνης

14 Αυγούστου 2020
11:34

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, το πρώτο πρόστιμο (αξίας 150 ευρώ), βεβαιώθηκε, πριν από λίγο, σε πωλητή, κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής της σημερινής λαϊκής αγοράς της Κοζάνης, για τη μη χρήση μάσκας. Οι έλεγχοι συνεχίζονται.

Φώτο αρχείου

20 σχόλια

  • Μόλις επέστρεψα από την λαίκή Κοζάνης. Τουλάχιστον κατά 50% αγοραστές και πωλητές δεν φορούν μάσκα ή την φορούν διακοσμητικά. Το πρόστιμο αδικεί τον παραβάτη, εφόσον έχουν μείνει ατιμώρητοι πλήθος άλλοι.
    Δυστυχώς όσο επεβλήθη ο αντικαπνιστικός από την αστυνομία, άλλο τόσο επιβάλεται και η χρήση μάσκας.
    Η χαλαρότητα των ελέγχων καλά κρατεί.

    • Μπράβο σου πολύ ωραία τα
      τα είπες έτσι είναι.Δυστυχώς είναι πολλοί οι συνωμοσιολογοι.Εύχομαι όλο αυτό να βγει σε καλό και να μην θρηνήσουμε πολλά θύματα.

    • Για ποια ρουφιανιά μιλάς; Όλοι γνωρίζουν ότι πρέπει να φορούν μάσκα. Απλά ο Δήμος πρέπει να ελέγξει τους Δημοτικούς αστυνόμους για “στραβά μάτια”…

    • Όταν θα χάσεις κάποιον πολύ δικό σου θα σταματήσεις τις εξυπνάδες για ρουφιανα αλλά τότε θα είναι αργά κουτοπόνηρε . έχουμε βαρεθεί τις ανέξοδες εξυπνάδες

    • Ποια ρουφιανιά?Εγω που φοραω μασκα σεβομενος τη δικη σου υγεια και των οικειων σου διχως να σε γνωριζω καν τι με καθιστά???Μαλ….???Λίγη αλληλεγγυη για τον συνανθρωπο δεν εβλαψε ποτε κανεναν.

      • Έχεις απόλυτο δίκιο.Μαλλον έτσι μας βλέπουν όλους εμάς που τους σεβόμαστε μα….έχουν κ άποψη οι ξεδιαντροποι

    • Δηλαδή για ποιόν λόγο εγώ να έχουν δώσει μέχρι τώρα 300€ για μάσκες και εσύ να το παίζεις έξυπνος; Για πες να καταλάβω. Τί είναι οι νόμοι δηλαδή; Τηρούμε μόνο αυτούς με τους οποίους συμφωνούμε;

      • Είμαι σίγουρος ότι εσύ τηρείς μόνο αυτούς με τους οποίους συμφωνείς. Τους υπόλοιπους τους έχεις γραμμένους Ελληναρά.

    • Ρε παιδιά φορεστε μάσκα για να μην παίρνει κανείς πρόστιμο. Δεν είναι επιθυμία η επιβολή… Προσωπικά φοράω μασκα και σκέφτομαι μην κολλήσω κάτι τους/τις υπόλοιπες/ Ες..

    • Κάποιοι το παίζουν πολλοί “έξυπνοι” τελικά!! Οι νόμοι είναι για να τηρούνται!! Όταν θα χρειαστεί εκ νέου ολικό lockdown πάλι θα το παίζουν “έξυπνοι” και θα αντιδρούν!! Οι υπόλοιποι που φοράμε μάσκες είμαστε απλά …….!!!

      • Θες να μου πεις δηλαδή ότι εσύ τηρείς όλους τους νόμους; Είμαι σίγουρη ότι κάθε μέρα παρανομίες κάνεις. Έτσι έχουμε μάθει εδώ στο Ελλαδισταν. Δε μας αρέσουν οι νόμοι, δε θέλουμε να υπακουμε σε τίποτα γιατί το παίζουμε επαναστάτες και ανυπότακτοι αλλά ξέρουμε καλά να ρουφιανευουμε και να κατηγορούμε όσους δεν τους τηρούν.

        • Οσο υπαρχουν μυαλα σαν τα δικά σου “ειμαστε για λυπηση” η χωρα αυτή θα βουλιαζει.Ντροπη να μη σεβομαστε τον συνανθρωπο ντροπη και μονο ντροπη.Φοραμε μασκα ειναι ο μοναδικος τροπος να περιοριστει η μεταδοση ειτε απο εμας ειτε προς εμας.

  • Γελοιτητες. Μάσκες στην λαϊκή σε ΑΝΟΙΧΤΟ ΧΩΡΟ; οκ. Μετά; Ποιος εμποδίζει οποιονδήποτε στις παρέες τις συναναστροφές;

    • Αγαπητέ φωτεινέ παντογνώστη και πανεπιστήμονα του καναπέ, μέχρι να ανακαλύψεις άλλο καλύτερο τρόπο για να μη μεταδίδεται ο ιός, εμείς που δεν τα ξέρουμε όλα θα φοράμε μάσκα όπου συνωστίζεται κόσμος.

    • Εάν εσύ φταρμιστείς πάνω στα φρούτα που πουλάς και έχεις κορονοιο πρέπει να κολλήσουμε όλοι εμείς ? Έλεος με την βλακεία του κάθε ενός , Δεν μπορείς να φορέσεις μάσκα μείνε στο σπίτι σου και άσε το μεροκάματο να το πάρει κάποιος από τους χιλιάδες άλλους που μπορεί

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.