kozan.gr: Υπαρκτός ο κίνδυνος για δεκαήμερο κλείσιμο της λαϊκής αγοράς της Κοζάνης, λόγω μη τήρησης του μέτρου της αποστάσεως των τριών μέτρων ανά πάγκο – Μικτό κλιμάκιο ελέγχου, αποτελούμενο από αστυνομικούς κι υπαλλήλους του τμήματος Εμπορίου της Π.Ε. Κοζάνης, φέρεται να έχουν εντοπίσει αρκετές παραβάσεις, κατά τη διεξαγωγή τη σημερινής λαϊκής αγοράς, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε κλείσιμο αντίστοιχο με εκείνο που είχε συμβεί στην Πτολεμαίδα – Μένει να δούμε αν θα επαληθευτούν οι πληροφορίες

14 Αυγούστου 2020
14:50

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr,  υπαρκτός είναι ο κίνδυνος για δεκαήμερο κλείσιμο της λαϊκής αγοράς της Κοζάνης, λόγω μη τήρησης του μέτρου της αποστάσεως των τριών μέτρων ανά πάγκο (το συγκεκριμένο παράπτωμα εντοπίστηκε σε κάποιους πάγκους). Μικτό κλιμάκιο ελέγχου αποτελούμενο από αστυνομικούς κι υπαλλήλους του τμήματος Εμπορίου της Π.Ε. Κοζάνης, φέρεται να έχουν εντοπίσει αρκετές παραβάσεις, κατά τη διεξαγωγή τη σημερινής λαϊκής αγοράς, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε κλείσιμο αντίστοιχο με εκείνο που είχε συμβεί στην Πτολεμαίδα. Μένει να δούμε αν θα επαληθευτούν οι πληροφορίες.

kozan.gr

6 σχόλια

  • Οταν πας στην λαικη απο το πρωι και βλεπεις καποιους παραγωγους ακομα να στηνουν παγκους και δεν χωρας να περασεις, καποιους να οδηγουν τα φορτηγακια τους ενω ο κοσμος κυκλοφορει καποιους οχιαποστασεις οχι μασκες οχι απολυμαντικα (οι εξυπνοι) αλλα και επαγγελματιες που τα εφαρμοζουν ολα (αυτοι που θατην πληρωσουν την νυφη)! Ο αντιδημαρχος βεβαια ηταν εκει και οι υπευθυνοι του δημου εκει! Να το βρασω ομως οταν η παρουσια τους και μονο δεν οφελει οταν κανουν τον καλο σε ολους! προτεινω λοιπον να τιμωρουνται οι παραβατες και οχι ολοι οι παραγωγοι!

    • Σταματήστε να εξισωνετε τους παραγωγούς με τους εμπόρους!!!
      Φτάνει πια το τσουβαλιασμα.
      Δεν εκτιμάτε τη δουλειά τους στις λαϊκές,το βλέπουμε,αλλά μην τους παρουσιάζετε όλους το ίδιο.
      Έτσι κι αλλιώς για φούντο πάνε όλοι,για να τρώμε όλοι μαζικές παραγωγές αμφιβόλου προέλευσης και ποιότητας.

  • Ωραία λύση βρήκατε. Στηρίζεται με νύχια και με δόντια τον πρωτογενή τομέα. Γυρνάτε στην λαϊκή και καμπαρτίζεται. Γιατί δεν κόβεται απο όλους 2 μέτρα μέχρι να φύγει αυτός ο ιός; η λύση είναι κατευθείαν κλείσιμο; Αλλά έχετε αποδείξει οτι είσται μαριονέτες. Δεν περνάει ο λόγος σας…

  • Είμαι στην λαικη με βιοτεχνικά ήδη
    Εμείς γιατί να την πατήσουμε εξαιτίας των παραγωγών η μαναβιδων;γιατί να μας κλεισουν επειδή κάποιοι δεν συμμορφώνονται;
    Μας διώξανε από τα μεροι μας για να απλώθουνε αυτοί μας τοποθέτησαν στα τρένα κ κλείσαμε τα στόματα μας για να βγάλουμε μεροκάματο….κ θα την κλείσουν για 10μερες;όχι να μην αφήσουν αυτούς να ανοίξουν….φτάνει μας έκλεισαν 2 μήνες…..ότι κ να γίνει αυτοί δεν αλλάζουν…πάλι τα ίδια θα κάνουν…κ όσοι είστε από έξω μην λέτε πολλά τραγούδια…ζούνε οικογένειες από αυτήν την δουλειά…στις καφετέριες δεν έχετε θέμα στην λαϊκή ο συνωστισμός σας πείραξε….

  • Όταν υπάρχει ένα σχέδιο και δεν εφαρμόζεται πως θά βρείτε λύση καί εφαρμογή του προστίμου,δεν χρειάζεται χατηρια σε ημέτερους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.