Σύρια προσφυγοπούλα γέννησε σε ξενοδοχείο της Δομής Φιλοξενίας Μεταναστών στη Σαμαρίνα με τη βοήθεια ζευγαριού γιατρών (αγροτικού & ειδικευόμενης)

16 Αυγούστου 2020
00:09

Μπορεί οι εορταστικές εκδηλώσεις του δεκαπενταύγουστου στη Σαμαρίνα να ματαιώθηκαν στo πλαίσιο της αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊου, ωστόσο όμως ένα ζευγάρι γιατρών κατάφερε να στρέψει και φέτος τα βλέμματα στο ξακουστό βλαχοχώρι των Γρεβενών.

Συγκεκριμένα σήμερα λίγο πριν τις 10 το βράδυ του Σαββάτου 15/8/2020, ο αγροτικός γιατρός Πολυχρόνης Παπαδόπουλος και η Εβελίνα Πιπέργια, που εργάζεται ως ειδικευομένη παθολογίας στο Νοσοκομείο Γρεβενών, κατάφεραν κάτω από αντίξοες συνθήκες σε ξενοδοχείο της Δομής Φιλοξενίας Μεταναστών στη Σαμαρίνα, να ξεγεννήσουν μια νεαρή Σύρια προσφυγοπούλα που έφερε στο κόσμο το 3ο της παιδί ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Το βρέφος και τη μητέρα, παρέλαβαν άνδρες του ΕΚΑΒ Γρεβενών που έσπευσαν άμεσα για να τους μεταφέρουν στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών.

greveniotis.gr

19 σχόλια

  • Να του ζήσει και να είναι καλότυχο ! Συγχαρητήρια στους γιατρούς και στο Εθνικό Σύστημα Υγείας μας. Αυτό θα πει να είσαι άνθρωπος

    • “Δεν μας ενδιαφέρει ως είδηση”;;;;; από που ως που μιλάς για όλους μας;;
      να μιλάς για τον εαυτό σου “Δεν με ενδιαφερει ως είδηση” για να σου πω άστο καλύτερα και ιδικά εχθές που γιόρταζε η Μητέρα όλων, ακόμα και των ζώων

  • Αφου δεν σε ενδιαφέρει ως είδηση,κάποιος μισάνθωπος της παραεκκλησίας είσαι,μόνο εσείς μισείτε τους μεταναστες

  • Απο την μια γιορτάζει η Παναγία και προσεύχεστε και απο την άλλη χολή στους ανθρώπους άλλου θρησκεύματος!Φαρισαίοι υποκριτές.γέννησε η γυναίκα!έφερε ζωή!σκουριασμένα μυαλα.

    • Γιατί κατηγορείς την εκκλησία κ που ξέρεις αν εγώ πιστεύω εκεί; Μήπως εσείς τελικά έχετε το πρόβλημα κ ψάχνετε ευκαιρία να κατηγόρησετε συγκεκριμένες ομάδες πληθυσμού; Για δείτε το λίγο μέσα σας κ αναρωτηθείτε; Μήπως είμαι ρατσιστ με οτιδήποτε της ελληνικής ράτσας?

  • Τα οχήματα της δομής που ήταν; τα στελέχη που ήταν; δεν την είδαν νωρίτερα να την πάνε στο νοσοκομείο.
    Εαν όλοι παίρναμε ασθενοφόρο για γέννα τότε το ΕΚΑΒ δεν θα έκανε τίποτα άλλο μόνο γέννες. Πλήρωσε Ελληνα πολίτη τις γέννες των “μεταναστών” και τα εξιτήρια της Ελληνίδας γιαγιάς και του Ελληνα παππού να τα πληρώνουν οι ίδιοι.

    • Κ πιο είναι το πρόβλημα δλδ που την μετέφερε το εκαβ στο νοσοκομείο? Σωστά κ έγινε δν κατάλαβα δλδ έπρεπε να την αφήσουν έτσι την κοπέλα, αφήστε τις κακίες πια έλεος για αυτό ποτέ δν θα πάμε μπροστά σαν κόσμος.

  • Μισάνθρωπε,τις γέννες τις πληρώνουν οι ΜΚΥΟ,καρμίρης και στην ψυχή είσα!Ενα παιδί γεννήθηκε υποκριτή,μια ζωή ήλθε στον κόσμο!Γάλα μάνας δεν ήπιες;Μήπως χθές έκανες χίλιες μετάνοιες μπρος στην Παναγιά;για τα μάτιαωτου κόσμου;και η Παναγιά στην εξορία γεννησε

  • Έλα σιγά την επιτυχία.Παλια τα γεννούσαν στα χωράφια!! Στο κάτω κάτω γιατροί ήταν δεν ήταν καντηλαναφτες.!! Είναι είδηση όταν δύο γιατροί ξεγεννουν μια κοπέλλα; Ημαρτον!!

  • Η γέννηση ενός παιδιού είναι μέγιστο και άγιο γεγονός.
    Όμως να προσέξουμε και την πατρίδα μας γιατί κάποιοι χρησιμοποιούν αυτούς τους ανήμπορους ανθρώπους.
    Υπάρχει ολόκληρη φάμπρικα πίσω από το μεταναστευτικό κι όποιος δεν το αντιλαμβάνεται είναι εξίσου ανόητος με τον φασίστα που βρίζει τους μετανάστες.

  • Να θυμίσω σε κάποιους ότι και η Παναγία μας που την γιορτάσαμε προχτές, γέννησε τον Ιησού κυνηγημένη και διωκόμενη μέσα σε μια φάτνη. Είναι ντροπή για τον άνθρωπο να ξεχνά πως όλη η ανθρωπότητα πέρασε τις συμπληγάδες του μισανθρωπισμού και εξελίχτηκε μέσα από τέτοιες δύσκολες καταστάσεις, ωστόσο έχουν επιβιώσει καθυστερήσεις, ρατσισμός και πάθη.
    Η ελπίδα βρίσκεται στην γέννηση του κάθε παιδιού!

  • ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΕΝΙΟΥΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
    ΕΙΔΗΔΗ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΜΑΙΕΥΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΩΦΕΛΗ.
    ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ.
    Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΨΥΧΟΠΟΝΙΑΡΗΔΩΝ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΔΗΘΕΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΕΝΩ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΕΧΘΡΟΥΣ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.