Πότε θα ανακοινωθούν οι “Βάσεις 2020”

19 Αυγούστου 2020
09:00

Εκτός απροόπτου, οι Βάσεις 2020 αναμένεται να ανακοινωθούν από το Υπουργείο Παιδείας μετά τις 28 Αυγούστου 2020. Στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση των Βάσεων που θα σημάνει και την πολυπόθητη πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση των 105.000 περίπου υποψηφίων, και όλα τα σενάρια για την ημερομηνία ανακοίνωσης των Βάσεων 2020 είναι… ανοιχτά, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών λόγω Covid-19.

Από τις βαθμολογίες, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, μπορούμε να πούμε ότι στο 1ο, 2ο και 3ο επιστημονικό πεδίο θα υπάρξει πτώση των βάσεων, ιδιαίτερα στο 3ο που είναι οι Ιατρικές Σχολές, ενώ σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, άνοδος θα υπάρξει μόνο στο 4ο επιστημονικό πεδίο, που είναι οι Οικονομικές Σχολές και Σχολές Πληροφορικής

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.