Χ. Ελευθερίου: “Tο Γυμνάσιο και Λύκειο των Σερβίων γίνονται πιο ανθρώπινα. Πρόσβαση με ασανσέρ για τα άτομα με ειδικές ανάγκες”

19 Αυγούστου 2020
18:46

Σε ανάρτησή του στο facebook ο Δήμαρχος Σερβίων Χ. Ελευθερίου αναφέρει: “Το Γυμνάσιο και Λύκειο των Σερβίων γίνονται πιο ανθρώπινα. Πρόσβαση με ασανσέρ για τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Ανθρώπινες τουαλέτες.Νέους άσφαλτοτοτάπητες σε όλο τον προαύλιο χώρο των δυο σχολείων. Νέες πόρτες σε όλες τις αίθουσες. Αιτήματα των καταλήψεων των μαθητών εδώ και δεκαετίες. Γίνεται ναι Γίνεται!”.

 

 

 

8 σχόλια

    • Απλή υπογραφή. Άλλος το ξεκίνησε, άλλος έκανε τη μελέτη, άλλος – περιφέρεια δίνει τα λεφτά. Ο φροντιστής μόνο φωτογραφία να βγει για να φανεί.

  • Με όλο τον σεβασμό αλλά δεν υπάρχουν άτομα με ειδικές ανάγκες και παιδιά με ειδικές ικανότητες. Υπάρχουν άτομα με αναπηρία και παιδιά με αναπηρία που έχουν όπως και όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι τις Ι Δ Ι Ε Σ ακριβώς Α Ν Α Γ Κ Ε Σ για παιδεία, υγεία, διασκέδαση και ψυχαγωγία και δεν βγάζουν πχ φτερά για να ανέβουν μια σκάλα, ούτε έχουν καταπιεί ένα gps για να ακολουθούν την όδευση τυφλών ( και τα δύο θα μπορούσε να θεωρηθούν ειδική ικανότητα!). Άρα η πολιτεία μέσα από τα όργανα της (εσάς) οφείλουν να διαμορφώσουν το δομημένο περιβάλλον ισότιμα, λειτουργικά και προσβάσιμο για ΌΛΟΥΣ. Ας πάψει επιτέλους να προβάλετε το αυτονόητο ως κάτι ιδιαίτερο!

  • ΜΠΡΆΒΟ σε όσους το Ξεκίνησαν αλλά κ σε όσους θα Υλοποιήσουν την Αυτονόητη μεν αλλά Σημαντική βελτίωση των 2 Σχολείων! Αν ο κ Κωνσταντόπουλος το Ξεκίνησε κι ο νυν Δήμαρχος Ελευθερίου το Υλοποίησε, ΜΠΡΆΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 2!
    Να Σταματήσουν οι Εμφύλιες Γκρίνιες, Συμπατριώτες μου, γιατί ΧΑΛΆΝΕ τη Σπουδαιότητα του γεγονότος!

    Όσο για τα έργα για τους μαθητές μας με Αναπηρία, που καλύτερα θα έλεγα τη φράση “με Αδυναμία” και όχι “με Ειδικές Ανάγκες” που ούτε αυτό είναι πρέπον να λέγεται κ για μένα, θέλω να πιστεύω ότι θα γίνουν μόνο τα ΧΡΉΣΙΜΑ έργα, παρά άλλα που θα μείνουν Άχρηστα με τον καιρό. Δλδ, το ασανσέρ να εξυπηρετεί τη Βασική μετακίνηση των μαθητών κι όσα μαθήματα Μπορούν, να γίνονται στο Ισόγειο για Χάρη των μαθητών αυτών κ να τους διευκολύνουν έτσι με τον Απλό τρόπο. Ελπίζω να σκέφτηκαν Έξυπνα, παρά να ξοδεύονται Πολλά χρήματα σε Περιττά έργα, μόνο κ μόνο για τη Θετική Εντύπωση.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.