kozan.gr: Δύο νέα κρούσματα κορωνοϊου στην Εορδαία, που προέκυψαν από ιχνηλάτηση και σχετίζονται με προηγούμενα κρούσματα

20 Αυγούστου 2020
15:24

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίσθηκαν στην Εορδαία, τα οποία προέκυψαν έπειτα από ιχνηλάτηση και σχετίζονται με προηγούμενα κρούσματα. Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα βρέφος που σχετίζεται, ως επαφή, με το κρούσμα του 50χρονου από την Πτολεμαίδα, που αναφέρθηκε σε προχθεσινή ανάρτηση (κλικ εδώ) κι ένα 10χρονο παιδάκι, που συνδέεται, ως επαφή, με 42χρονη από την Εορδαία, που επίσης είχε βρεθεί διαγνωσθεί θετική στον κορωνοϊό, με χαμηλό ιικό φορτίο. Όπως προαναφέρθηκε και οι δύο νέες περιπτώσεις κρουσμάτων (βρέφος και 10χρονο παιδάκι) είναι ασυμπτωματικές.

kozan.gr

 

8 σχόλια

    • Με αυτη την λογικη να μην δουλεψει και ο υπαλληλος στο σουπερ μαρκετ να μην δουλεψουν οι γιατροι στα νοσοκομεια να μην δουλεψουν οι φαρμακοποιοι να μην πουλανε στις λαικες τα προιοντα τους οι αγροτες κτλ κτλ!!! Οπως ολοι οι παραπανω ετσι και εκπαιδευτικοι και μαθητες θα πανε με το καλο στα σχολεια.

      • Θα μπορούσε να καθυστερήσει η έναρξη της σχολικής χρονιάς ώστε να αποδοσουν τα μέτρα και μετά να πάνε τα παιδιά σχολείο.

      • Αμεσως κακια να πειτε. ελατα να πειτε σε 200-300 παιδια να κρατανε αποστασεις. να μη παιζουν κυνηγητο, να μη πιανονται. κ οταν ενα αρωστησει κ το φερνει η μανα του επειδη δουλευει κ δεν εχει ατομο, πες του να καθησει μονο του

  • Πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι και δεν θα έχουμε προβλήματα εδώ πας στα Σούπερ και μερικοί βάζουν το δάχτυλο στο στόμα για να ανοίξουν τις σακούλες μια από τις ανευθυνότητες που βλέπει κανεις

  • Αξιότιμοι, τα παιδάκια δεν είναι υπάλληλοι ούτε μπορεί κανείς να απαιτεί από αυτά ατομική ευθύνη. Την ευθύνη για την προστασία τους στο σχολείο έχει η συντεταγμένη πολιτεία και οφείλει να λαμβάνει όλα τα απαιτούμενα μέτρα. Οι εκπαιδευτικοί θα πάνε στο σχολείο, είναι υποχρέωσή τους άλλωστε, όμως κάθε εργαζόμενος έχει δικαίωμα λόγου σε θέματα που αφορούν τη ζωή και την υγεία του. Περαστικά στο παιδάκι, εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.