kozan.gr: Δημοσιεύονται, άμεσα, εντός του επόμενου διμήνου – τριμήνου, σε Προεδρικό Διάταγμα, τόσο το τοπικό ρυμοτομικό των νέων κοιμητηριών Κοζάνης καθώς κι ειδική πολεοδομική μελέτη για τον ΟΣΕ Κοζάνης” – Τι λέει για το θέμα ο βουλευτής της ΝΔ Γ. Αμανατίδης (Hχητικό)

20 Αυγούστου 2020
20:29

 

Δημοσιεύονται, άμεσα, εντός του επόμενου διμήνου – τριμήνου, σε Προεδρικό Διάταγμα, τόσο το τοπικό ρυμοτομικό των νέων κοιμητηριών Κοζάνης καθώς κι ειδική πολεοδομική μελέτη για την περιοχή του ΟΣΕ Κοζάνης. Η έκδοση των δύο Προεδρικών Διαταγμάτων “ανοίγουν το δρόμο”, για όλα τα προκαταρκτικά πριν τη δημοπράτησή τους.

 

4 σχόλια

      • Ο σταθμός μόνος του παραχωρήθηκε στο δήμο όλοι το ξέρουν αυτό!!! Μία μετά τσαφ εμφανίστηκαν τα χαρτιά από μόνα τους. Και τσαφ έγινε ένα σχέδιο. Και τσαφ μπήκε στο ΕΣΠΑ. Και τσαφ έγινε ένα χωροταξικό για την περιοχή. Και τσαφ εγκρίνεται. Και όλα αυτά μόνα τους. Φοβερό

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.