kozan.gr: Στο “χέρι” της Εγνατίας Οδού, βρίσκεται η εκχώρηση της αρμοδιότητας, στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, για την υλοποίηση του έργου “Δρόμος Κοζάνη – Ρύμνιο” – Υπάρχει πλήρης μελετητική ωριμότητα και περιβαλλοντική αδειοδότηση – Το ερώτημα είναι τι περιμένουμε από τη στιγμή που η Εγνατία Οδός δεν έχει αντίρρηση για την εκχώρηση αυτής της αρμοδιότητας – Τι λέει για το θέμα ο βουλευτής Κοζάνης Γ. Αμανατίδης (Ηχητικό)

20 Αυγούστου 2020
21:25

 

Στο “χέρι” της Εγνατίας Οδού, βρίσκεται η εκχώρηση της αρμοδιότητας, στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, για την υλοποίηση του έργου “Δρόμος Κοζάνη – Ρύμνιο”.  Υπάρχει πλήρης μελετητική ωριμότητα και περιβαλλοντική αδειοδότηση. Το ερώτημα είναι τι περιμένουμε από τη στιγμή που η Εγνατία Οδός δεν έχει αντίρρηση για την εκχώρηση αυτής της αρμοδιότητας. Τι λέει για το θέμα ο βουλευτής Κοζάνης Γ. Αμανατίδης

 

10 σχόλια

  • O ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΧΩΡΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

  • κ. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ, ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗ-ΡΥΜΝΙΟ-ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΆΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΑΡΧΈΣ ΤΗΣ 10ΕΤΙΑΣ 1990, ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ(2004), ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΗΠΟΥ-ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΟΠΩΣ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΣΕΡΒΙΑ ΚΙ ΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΟΖΑΝΗ-ΡΥΜΝΙΟ-ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ. ΦΤΑΝΕΙ Η ΦΘΗΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ!!!

    • ΜΟΝΟ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΕ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ Δ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ.

      • ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦ’ ΟΣΟΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΦΟΡΤΗΓΑ, π.χ. ΕΠΙΚΑΘΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗ -ΡΥΜΝΙΟ-ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ. ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΜΙΑ 10ΕΤΙΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΑΥΤΟ. ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ 25ΕΤΙΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΗΜΙΤΕΛΗΣ ΔΡΟΜΟΣ. ΠΑΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ (ΑΡΝΗΤΙΚΟ) ΡΕΚΟΡ!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.