Μιχάλης Παπαδόπουλος: «Έκτακτη ειδική επιχορήγηση για τη χορήγηση μασκών σε μαθητές και εκπαιδευτικούς»

21 Αυγούστου 2020
12:20

Με ειδική έκτακτη επιχορήγηση του Υπουργείου Εσωτερικών ύψους 15,2 εκατομμυρίων ευρώ προς όλους τους Δήμους εφοδιάζονται με μάσκες οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές όλων των δημόσιων σχολικών μονάδων της χώρας.

Γίνεται πράξη η ξεκάθαρη πολιτική βούληση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη να προστατευτεί η υγεία των παιδιών μας και να διασφαλιστεί η ασφάλεια όλων των πολιτών.

Το υπουργείο Εσωτερικών έχει προετοιμάσει σχέδιο να καλυφθούν μέσω της αυτοδιοίκησης με μάσκες και για όσο διάστημα χρειαστεί στο πλαίσιο των νέων μέτρων για τον κορωνοϊό και το άνοιγμα των σχολείων, το μέτρο θα αφορά όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, σε όλα τα δημόσια σχολεία της Ελλάδας.

Η μάσκα είναι η ασπίδα μας

για την προστασία των παιδιών μας,

για την υγεία όλων μας….

15 σχόλια

  • Μαλλον δεν εχει τι να κανει η αποσπασμενη-ος δημοσιος υπαλληλος που εχει στο γραφειο. Τα ρουσοετα τελος ειπε ο κουλης. Και κανει αντιγραφη επικκοληση τα Δελτια τυπου των υπουργειων. Γεια σου βρε Μιχαλακη με τα ωραια σου

  • Γραφικός κατάντησες κύριε βουλευτά. Το κάνεις για να εμφανίζεται η φάτσα σου στην ιστοσελίδα. Ντροπή σου. Και να ξέρεις κατόπιν εορτής οι δωρεάν μάσκες στους μαθητές και εκπαιδευτικούς μετά το κράξιμο από τον κόσμο για το κόστος αγοράς των μασκών από τους γονείς!!

  • Δέν ντρέπεστε καί κάνετε δηλώσεις γιά τήν απόφαση τής κυβέρνησης νά χορηγεί δωρεάν μάσκες στούς μαθητές.
    Δέν κοιτάτε πού καταντήσατε τήν δημόσια υγεία.Νοσοκομεία χωρίς γιατρούς,νοσηλευτές καί νοσοκομειακό υλικό.
    Σήμερα πήγα στό νοσοκομείο νιώθοντας αδυναμία ,ζαλάδα μέ 23 πίεση.Περίμενα στήν αναμονή σχεδόν δύο ώρες καί αγανακτισμένος έφυγα γιά νά πάω σέ ιδιωτικό γιατρό.Χάλια, μαύρα χαλια καί εσείς στόν κόσμο σας!

  • Δεν υπάρχει ντροπή τελικά!!!!!!!!!
    Τι μας λέτε κύριε;;; Αφού δεν μπορούσατε ούτε μεταξύ σας να βγάλετε άκρη, σας έκραξαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τώρα μας το παρουσιάζεται σαν τρομερή επιτυχία!!!!!
    Μέχρι και η ντροπή ντράπηκε!!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.