Ανήλικος, σε περιοχή της Πτολεμαΐδας, αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των 680 ευρώ, μετά από 4 φορές παραβίασης της οικίας μιας 47χρονης

21 Αυγούστου 2020
13:26
Κανένα σχόλιο

 

 

Συνελήφθη χθες (20-08-2020) το πρωί σε περιοχή της Εορδαίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, ανήλικος ημεδαπός για κλοπή από οικία σε περιοχή της Εορδαίας.

Συγκεκριμένα, ο προαναφερόμενος χθες πρωινές ώρες, αφού εισήλθε από ανασφάλιστο παράθυρο σε οικία 47χρονης ημεδαπής σε περιοχή της Εορδαίας, αφαίρεσε χρηματικό ποσό. Συνεχιζόμενης της έρευνας προέκυψε ότι, στο παρελθόν ο ανήλικος είχε εισέλθει ακόμη τρεις (3) φορές στην οικία της 47χρονης, από όπου και αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των 680 ευρώ.

Μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού βρέθηκε και αποδόθηκε στην 47χρονη, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.