Ευχαριστήριο προς τον καρδιολόγο του Μποδοσάκειου νοσοκομείου Πτολεμαίδας, Νεοκλή Ελευθεριάδη

21 Αυγούστου 2020
18:12

Οι οικογένειες Αδαμίδη Σπύρου – Στέλλα και Προφυλλίδη Γιώργου – Ελένη , θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον  Γιατρό Καρδιολόγο κύριο Ελευθεριάδη Νεοκλή όσο και όλο το Ιατρικό-Νοσηλευτικό προσωπικό Καρδιολογικής πτέρυγας του Γ. Ν. Π. “ΜΠΟΔΟΣΆΚΕΙΟ” για την αμέριστη συμπαράσταση τους και τον άριστο επιστημονικό επαγγελματισμό που τους διακατέχει όλα αυτά τα χρόνια. Επί σειρά ετών μας υποστήριξαν και ήταν Άριστοι με επιστημονικό επαγγελματισμό, όμως προπάντων μας έδειξαν την Ανθρώπινη πλευρά τους.

 Θέλουμε να τονίσουμε ότι όλα αυτά τα χρόνια, η συγγενής μας Πολυξένη Μιμικοπούλου, βρισκόταν στα έμπειρα χέρια του κυρίου Γιατρού Καρδιολόγου Ελευθεριάδη Νεοκλή ο οποίος με μεγάλη ανθρωπιά της έδωσε όλα αυτά τα χρόνια μία φυσιολογική ζωή αλλά ακόμα και στα τελευταία τα δύσκολα ένα μεγάλο δάνειο ζωής.
 Τον ευχαριστούμε θερμά τον Γιατρό Καρδιολόγο Ελευθεριάδη Νεοκλή γιατί μας στάθηκε επί σειρά ετών πρώτα ως Άνθρωπος και μετά ως Γιατρός Καρδιολογικής, τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα, με αμέριστη συμπαράσταση και κατάφερε να την κρατήσει στην ζωή πάρα πολλά χρόνια, πολλά παραπάνω από το αναμενόμενο.
 Επίσης ευχαριστούμε όλο το Ιατρικό-Νοσηλευτικό προσωπικό Καρδιολογικής πτέρυγας του Γ. Ν. Π. “ΜΠΟΔΟΣΆΚΕΙΟ” γιατί επίσης στάθηκαν στο πλευρό μας και στις οικογένειες μας με Ανθρώπινο πρόσωπο με άριστο επιστημονικό επαγγελματισμό και μας προσέφεραν το μέγιστο αποτέλεσμα επί σειρά ετών .
 Νιώθουμε και είμαστε Ασφαλείς  έχοντας δίπλα μας Ανθρώπους και Επαγγελματίες να αποτελούν την δυναμική του Γ. Ν. Π. “ΜΠΟΔΟΣΆΚΕΙΟ”.
   Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για την αμέριστη συμπαράσταση σας.

Ένα σχόλιο

  • Ευτυχως υπάρχει ακόμη ελπίδα! Μπράβο σε όλους όσους βοηθούν και συμπαραστέκονται στις δύσκολες στιγμές μας !

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.