kozan.gr: Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την απόκτηση νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο Μποδοσάκειο, συνολικής εκτιμώμενης αξίας σύμβασης 1.601.000 € – Τέθηκε σε ισχύ ο διεθνής ανοιχτός διαγωνισμός 

22 Αυγούστου 2020
07:07

 

Το Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» διενεργεί διεθνή ανοικτό διαγωνισμό μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων, για την προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού με συνολική εκτιμώμενη αξία σύμβασης 1.601.000€  με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, βάσει της βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής. Η σύμβαση περιλαμβάνεται στην Πράξη : « Προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για το Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο» στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα Δυτική Μακεδονία ΕΣΠΑ 2014-2020» στον Άξονα προτεραιότητας «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας και κάθε διάκρισης» (ΕΤΠΑ), η οποία έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2014-2020». Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, που παρουσιάζει το θέμα, η ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού μέσω του ΕΣΗΔΗΣ είναι η 1-10-2020 και ώρα 12:00 το μεσημέρι και η ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων είναι η 24-9-2020 ημέρα Πέμπτη και ώρα 21:00.

Δείτε στον παρακάτω πίνακα τι είδους μηχανήματα θα αποκτήσει το νοσοκομείο:

 

5 σχόλια

  • Μπραβο στον Παπασωτηριου..Γκανατσιο παραιτησου εισαι λιγος διελυσες το Νοσοκομειο.Θελουμε πισω τον Γιωργο Χιωτιδη.

    • Μεταξύ μας πάνω από 5.000.000 θα είναι ο ανάλογος διαγωνισμός που θα βγάλει το Μαμάτσειο. Κρεβάτια με 3.500 το ένα???????

  • Θελουμε και νεες κλινικες.Ποιος σας εμποδιζει να προτεινετε;Γιατι δεν το κανετε;Πολλα λεγονται και ακουγονται για συμφεροντα κλπ.Δωστε κ. προεδρε μια απαντηση στο λαο για να ενημερωθει επισημα.Τι συμβαινει και δεν προτεινετε νεες κλινικες σε ενα τοσο μεγαλο νοσοκομειο και που τις εχει αναγκη ολη η Δ. Μακεδονια.

    • Όταν στον ίδιο Νομό υπάρχει ένας Μαγνήτης, δεν μπορεί να εγκατασταθεί και δεύτερος. Παίζει ρόλο η χιλιομετρική απόσταση μεταξύ των δυο πόλεων (όπου είναι εγκατεστημένος ο ένας), οπότε επειδή είναι κοντά, απαγορεύεται.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.