kozan.gr: Μεγάλη ανησυχία για τα 5 νέα κρούσματα στην Σιάτιστα, ενώ πριν από λίγο προέκυψε κι ένα ακόμη και πάλι από περιοχή του Βοϊου

22 Αυγούστου 2020
20:59

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, τα 5 νέα κρούσματα κορωνοϊού (συμπεριλαμβάνoνται και κάποια, ήδη, ατύπως, γνωστά από χθες) στην Π.Ε. Κοζάνης, που ανακοινώθηκαν επίσημα σήμερα από τον ΕΟΔΥ, αφορούν όλα την πόλη της Σιάτιστας, ενώ, πριν από λίγο, φέρεται πως από τις δειγματοληψίες πως προέκυψε κι ένα ακόμη επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού, που αφορά επίσης περιοχή του Βοϊου. Η ανησυχία των αρμοδίων είναι έκδηλη καθώς αν τις επόμενες μέρες, συνεχιστεί, με την ίδια συχνότητα, η επιβεβαίωση και νέων κρουσμάτων δεν αποκλείεται να δούμε και στην περιοχή του Βοϊου ειδικά μέτρα όπως πάρθηκαν σε άλλες περιοχές της Ελλάδας . Ας ελπίσουμε, πως  η συνέχεια θα είναι διαφορετική κι όλα θα κυλήσουν ομαλά.

kozan.gr

15 σχόλια

    • Να είναι όμως και ο Δήμαρχος με το άλογο του και να τον χειροκροτούν ο Περιφερειάρχης και ο εγγονός του Χασιλά ,φυσικά χωρίς μάσκες.

    • Αγκαλιές, φιλιά, χειραψίες… Πόσο μεγάλο έγκλημα; Έχει καταντήσει παράνομο να θέλουμε να είμαστε αγαπημένοι και κοντά στους συνανθρώπους μας. Διαίρει και βασίλευε σε όλο του το μεγαλείο. Θα μα ςκανουν να κόψουμε κάθε επαφή με τους συνανθρώπους μας.

  • Εν μεσω κορονοιου εγινε κανονικότατα το εθιμο των καβαλαρηδων,κανενα μετρο δεν ίσχυε σε κανένα μπαρ-καφε και λειτουργούσε και λουνα παρκ με την αδεια του Δήμου λογικα στο προαύλιο του σχολείου

    • Συμφωνώ αλλά αυτό δεν απαλλάσσει τους συμμετέχοντες αλλά και τους παρατηρητές από τις ευθύνες τους. Σαν να μην προηγήθηκε τίποτα στην περιοχή που θρηνεί τα περισσότερα θύματα κατά την πρώτη φάση της επιδημίας. Ανεύθυνοι λοιπόν όλοι που το τριήμερο του 15 Αυγουστου γλεντούσαν στην Σιάτιστα μες στην καλή χαρά. Και για να το κλείσω. Ελεγκτικοί μηχανισμοί δεν υπάρχουν όταν σχεδόν όλοι ήξεραν το τι θα γίνει?

  • Αποκλειστικά υπεύθυνοι δεν είναι ούτε ο δήμαρχος ούτε οι καβαλάρηδες.τα κρούσματα ήρθαν από τα παραθαλάσσια και από αυτούς που ηρθαν. Γιατί η Σιάτιστα δεν είχε ούτε ένα κρούσμα. Οι καβαλάρηδες δεν γλεντησαν πουθενά.πανηγυρι δεν έγινε.

  • Οταν θελεις να εισαι στα πανηγυρια πρωτος, θα εισαι πρωτος και στα κρουσματα. Αυτα τα μυαλα κυκλοφορουν στη Σιατιστα? Αλιμονο μας!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.