kozan.gr: Δημήτρης Κοσμίδης: “Ενημερωθήκαμε ότι μέχρι σήμερα στο Δήμο Βοϊου έχουμε συνολικά 22 επιβεβαιωμένα κρούσματα” (Βίντεο)

24 Αυγούστου 2020
13:17

 

 O επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δ.Σ. Βοϊου μίλησε στο radiosiatista.gr σε συνεργασία με το kozan.gr για το τι ειπώθηκε στη σημερινή σύσκεψη στο Δημαρχείο μετά την εμφάνιση αρκετών κρουσμάτων κορωνοϊου, τις τελευταίες μέρες, σε Σιάτιτστα & Εράτυρα. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι έχουμε ήδη 22 συνολικά επιβεβαιωμένα κρούσματα, όπως ανακοίνωσε ο Δ. Κοσμίδης.

 

5 σχόλια

  • Πλήρης ανωριμότητα και ανευθυνότητα όσων πραγματοποίησαν το πάρτι που προκάλεσε αυτή την ανεξέλεγκτη κατάσταση εδώ υπάρχουν σοβαρές ευθύνες.Περαστικά σε όλους και μακάρι να μήν θρηνίσουμε θύματα.εξαιτίας ορισμένων που ούτε μέτρα πήραν και κάναν και το εν λογω παρτι σε κλειστό χώρον ντροπή πραγματικά ταλαιπωρούμαστε όλοι οι υπόλοιποι κρίμα.

  • Κινητές μονάδες ΕΟΔΥ και τεστ παντού στα χωριά του Δήμου Βόιου.
    Κυρίως στους ηλικιωμένους και ευπαθείς ομάδες.
    Είναι ένας Δήμος που κατοικείται κατά πλειοψηφία από ηλικιωμένους.
    Είναι εγκατελλειμενος από την κεντρική εξουσία όπως η πλειοψηφία της περιφερειας, αν και Δυτική Μακεδονία θεωρώ οτι είναι κατά τι πάντα περισσοτερο παραπεταμένα.
    Τα άμεσα και εκτεταμμένα τεστ σε όλα τα χωριά του Δήμου ΒοΙου που δέχτηκαν πολύ κόσμο τον Αύγουστο θεωρώ ότι είναι η ενδεδειγμένη και επείγουσα αντίδραση αν θέλουμε να αντιμετωπιστεί ριζικά και γρήγορα η κατασταση

  • Τώρα τεστ σε όλο το Δήμο ΒοΙου που κατοικειται από ηλικιωμένους κυρίως.
    Αν θέλουμε να προλάβουμε καταστροφή.
    Κινητές μονάδες στα χωριά του ΒοΙου από αύριο!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.