kozan.gr: Χρήστος Ζευκλής: “Ο Κορωνοϊός έχει δηλώσει αισθητά την παρουσίαση του στην περιοχή μας – Υπολογίζουμε ότι δεχτήκαμε 5000 επισκέπτες αυτές τις μέρες, είτε ετεροδημότες είτε φίλους οπότε και μαθηματικά ήταν αναμενόμενο να υπάρχουν κρούσματα” (Βίντεο)

24 Αυγούστου 2020
16:27

Με αφορμή την εμφάνιση αρκετών κρουσμάτων κορωνοϊού στην περιοχή του Βοΐου o Δήμαρχος Χ. Ζευκλής μίλησε στο Westchannel κι ανέφερε τα ακόλουθα: “22 κρούσματα σε όλο το Δήμο. Μας ανησυχεί η αύξηση των κρουσμάτων, προσπαθούμε να δράσουμε γρηγορότερα. Υπάρχει μία υγειονομική κρίση, από μέρους μας υπάρχει η εμπειρία της διαχείρισης που είχαμε τον Μάρτιο. Ο κόσμος περιορίστηκε στο σπίτι του και καταστήματα αυτοβούλως έκλεισαν. Ο Δήμος από τις αρχές Αυγούστου έχει δεχθεί πάρα πολύ κόσμο. Υπολογίζουμε ότι δεχτήκαμε 5000 επισκέπτες αυτές τις μέρες είτε ετεροδημότες είτε φίλους οπότε και μαθηματικά ήταν αναμενόμενο να υπάρχουν κρούσματα. Τα κρούσματα αν δούμε το προφίλ τους, μέχρι σήμερα, είναι άτομα κυρίως νεαρής ηλικίας. Τα περισσότερα είναι ασυμπτωματικά, δεν έχουν εμφανίσει κανένα συμπτώματα, ενώ αυτοί που εμφάνισαν συμπτώματα ήταν πολύ ελαφριά”.

 

12 σχόλια

  • Τραγικός,τωρα το παίζει ο δήμαρχος ότι δεν ήξερε.

    Φταίνε οι τουρίστες και τέτοια τραγικά.

    Να απαγορεύατε τα πανηγύρια και τα πάρτι.

    Βοά το σύμπαν τι γινόταν Σιάτιστα το προηγούμενο διάστημα.

    Ξεκάθαρα είναι υπεύθυνος που δεν επέβαλε την τάξη για να φανεί αρεστός.

  • Να βγάζατε ανακοίνωση ότι δεν θα γίνουν οι εκδηλώσεις για να μην ερχόταν τόσος κόσμος….και να μην υπήρχε συνωστισμός…..οι υπόλοιποι που ακύρωσαν δηλαδή ήταν χαζοί;;;;…. ή αυτοί δεν είχαν παραδόσεις να τηρήσουν…..είστε συνυπεύθυνοι όλοι….μεγάλο ατόπημα….

  • Τραγικός …Την στιγμή που ματαιώθηκε η ΔΕΘ και όλες οι εκδηλώσεις συναυλίες θέατρα και εμποροπανήγυρεις ο Ζευκλης έκανε κανονικά το έθιμο με τους καβαλάρηδες χωρίς κανένα περιορισμό…

  • Βόϊο η Μύκονος του Βορρά με τόσους επισκέπτες… Και μιας και τα άρπαξαν οι ιδιοκτήτες από τους τουρίστες τους προτρέπει να κλείσουν εθελοντικά τα μαγαζιά τους… Χάσαμε την μπάλα….

  • Ο δήμαρχος τώρα κάνει τον Κινέζο.

    δεν ξέρει τίποτα

    Αντί να ακυρώσει τα έθιμα και να κάνει ελέγχους στα μαγαζιά γιατί κάποιοι διαφήμιζαν τα πάρτι. Έκανε τα εντελώς αντίθετα.

    Και βγαίνει τώρα υποκριτικά και λέει ότι του κατέβει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.