Ο Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης και Γραμματέας της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Στάθης Κωνσταντινίδης, για την κατασκευή νέου φράχτη στον Έβρο

24 Αυγούστου 2020
17:44

 

Με την επανέναρξη της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ενημέρωσε τα μέλη της Επιτροπής Δημόσιας Τάξης, Δημόσιας Διοίκησης και Δικαιοσύνης για την κατασκευή του νέου φράχτη στον Έβρο, για την οποία είχε δεσμευτεί το προηγούμενο διάστημα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σημείωσε ότι η απειλή παράνομης εισόδου μεταναστών είναι υπαρκτή και καθημερινή.
Η κατασκευή του φράχτη αποτελεί έργο αναγκαίο για την ασφάλεια της χώρας και της ελληνικής κοινωνίας, ιδίως σήμερα λόγω και της υγειονομικής απειλής. Παράλληλα.με την κατασκευή του νέου φράχτη, θα ενισχυθεί και ο υφιστάμενος, που είχε ανεγερθεί το 2012. 


Το αμυντικό αυτό έργο θα ενισχύσει σημαντικά τις προσπάθειες των αστυνομικών και στρατιωτικών μας δυνάμεων που υπερασπίζονται καθημερινά με γενναιότητα τα σύνορα και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας.

Ένα σχόλιο

  • Το 2015 δεν έλεγε ο ΣΎΡΙΖΑ ότι πρέπει να ξηλωθεί το τείχος της ντροπής; Τώρα τι λέει για την επέκταση του; Εγώ πάντως λέω μπράβο στον Μητσοτάκη!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.