Φ. Κεχαγιάς στο kozan.gr: “Ξεπουλήθηκαν, για 40 χρόνια, οι εκτάσεις του Δήμου Κοζάνης, στο Μαυροδένδρι, τα Κοίλα και Σιδερά, περίπου 1800 στρέμματα, για την κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων ιδιωτικών εταιρειών. Με αυτή την εξέλιξη ο Δήμος Κοζάνης περικυκλώνεται από φωτοβολταϊκα, τα οποία θα είναι ορατά από τη σελήνη, με συνέπεια να υποθηκεύεται το μέλλον του τόπου μας, της κοινωνίας μας και των παιδιών μας. Δεν υπάρχουν ανταποδοτικά οφέλη παρά μόνο ελάχιστες θέσεις εργασίας. Έπεται συνέχεια και για την κατασκευή κι άλλων φωτοβολταϊκών πάρκων σε δημοτικές εκτάσεις. Κρίμα για την Δημοτική Αρχή και τις συνεργαζόμενες παρατάξεις του κ. Μιχαηλίδη και του κ. Σημανδράκου”

25 Αυγούστου 2020
10:49

“Ξεπουλήθηκαν, για 40 χρόνια, οι εκτάσεις του Δήμου Κοζάνης, στο Μαυροδένδρι, τα Κοίλα και Σιδερά, περίπου 1800 στρέμματα, για την κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων ιδιωτικών εταιρειών. Με αυτή την εξέλιξη ο Δήμος Κοζάνης περικυκλώνεται από φωτοβολταϊκα, τα οποία θα είναι ορατά από τη σελήνη, με συνέπεια να υποθηκεύεται το μέλλον του τόπου μας, της κοινωνίας μας και των παιδιών μας. Δεν υπάρχουν ανταποδοτικά οφέλη παρά μόνο ελάχιστες θέσεις εργασίας. Έπεται συνέχεια και για την κατασκευή κι άλλων φωτοβολταϊκών πάρκων σε δημοτικές εκτάσεις. Κρίμα για την Δημοτική Αρχή και τις συνεργαζόμενες παρατάξεις του κ. Μιχαηλίδη και του κ. Σημανδράκου”. Τα παραπάνω δήλωσε, πριν από λίγο στο kozan.gr, o δημοτικός σύμβουλος κι επικεφαλής της παράταξης “Δύναμη Προοπτικής” Φ. Κεχαγιάς με αφορμή τη χθεσινή έγκριση, κατά πλειοψηφία, για τις εκμισθώσεις δημοτικών εκτάσεων (δείτε εδώ σχετικά).

 

4 σχόλια

  • απλά τραγικό είναι όχι κρίμα είναι η κατάντια μας όταν σε λίγα χρόνια δεν θα χουν γη να παράγουν και αυτοί που θα χουν κάνει τις επενδύσεις τους θα τα οικονομάνε χοντρά κάποιοι δεν θα χουν γη να καλιεργήσουν.και τι θα γίνει αν δν εισπραξουν τα νοικία ο δήμος?εδω δεν εχουν εισπραξει τόσα χρόνια απο καταστήματα που νοικάζανε να μου πειτε και δν εγινε το παραμικρό.λυπάμαι ωραίο ξεπούλημα παραχωρήστε τα πάντα στους μεγαλοεπενδυτές!!!κάποτε κάποιο αγρότες κτηνοτρόφοι διμαρτύρονταν τώρα που έιναι άραγε?

  • Η απουσια σου απο τη διοικηση ειναι ολοφανερη και κοστιζει στον απλο πολιτη, αλλα και στο συνολο.Ο απλος, καθημερινος κατοικος της πολης και των χωριων σε σενα ελπιζει και σε εχει για στηριγμα του.

  • Ο Μαλουτας σε 1 χρόνο κατάφερε να γίνει ο χειρότερος δήμαρχος όλων των εποχών … Ανύπαρκτος και αρνητικός

  • Αντί να δημοπρατήσουν τις εκτάσεις αυτές στους αγρότες της περιοχής για να παράγουν και να προσφέρουν εργασία σε εργάτες, τις έδωσαν στις ξένες εταιρίες, που δεν προσέλαβαν ούτε έναν ντόπιο για να εργαστεί. Όλα τα συνεργεία έφεραν ανθρώπους από Γερμανία

    Ξεριζώνουμε την ήδη ανύπαρκτη πρωτογενή ανάπτυξη στην Δυτ.Μακεδονία, και επενδύουμε μόνο στον τριτογενή τομέα! Αυτήν είναι η ανάπτυξη που μας πουλάνε….την “Ανάπτυξη των Λίγων”!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.