Παρασκευή Βρυζίδου: “Για να θυμόμαστε τα τραγικά γεγονότα και ενωμένοι να μην επιτρέψουμε να επαναληφθούν”

25 Αυγούστου 2020
13:44

Αποδόθηκε τιμή στους αδικοχαμένους κατοίκους του Τρανοβάλτου, Μικροβάλτου και Λαζαράδων της ΔΕ Καμβουνίων του Δ. Σερβίων, από τις θηριωδίες των κατοχικών γερμανικών στρατευμάτων, στις 21 Αυγούστου 1943, με τη λιτή εκδήλωση και επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη τους.
Για να θυμόμαστε τα τραγικά γεγονότα και ενωμένοι να μην επιτρέψουμε να επαναληφθούν.
Ποτέ ξανά.

Παρασκευή Βρυζίδου
Βουλευτής Ν. Κοζάνης_Νέα Δημοκρατία

2 σχόλια

  • NA KAΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ Ο ΑΦΕΛΗΣ,ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΑΓΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΗΣΤΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ Η Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΚΡΑΤΑΙΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΦΤΟΧΩΠΟΙΗΣΑΝ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ.

  • Καλύτερα να κοιτάμε τους ζωντανούς και όχι τόσο τους νεκρούς. Πρόγονοι μας κ καλώς έγινε η εκδήλωση όχι στα Καμβούνια, παντού. Αλλά επειδή έτυχε να είμαι στο νοσοκομείο όσο νοσηλευόταν και ο πεθερός της εν λόγω κυρίας, ανάθεμα και αν πάτησε το πόδι της για επισκεψη. Όχι για φροντίδα. Όποτε κυρία Βρυζιδοη, πρώτα τους ζωντανούς και μετά τους πεθαμένους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.