Δήμος Κοζάνης: ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ σχετικά με την Ανακοίνωση Πρόσληψης με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενενήντα τεσσάρων (94) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Κοζάνης

26 Αυγούστου 2020
12:59

Δήμος Κοζάνης: ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ σχετικά με την Ανακοίνωση Πρόσληψης με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενενήντα τεσσάρων (94) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Κοζάνης – Όσοι έχουν υποβάλλει αίτηση προσκομίζοντας τον παλιό τύπο εντύπου αίτησης, θα πρέπει να υποβάλλουν εκ νέου αίτηση – Καταληκτική ημερομηνία η Πέμπτη 27/8/2020.

 

Κατόπιν τροποποίησης της ΚΥΑ, σχετικά με την μεταβολή των όρων της μοριοδότησης για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ., για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας των σχολικών μονάδων, τονίζουμε ότι  όσοι έχουν ήδη υποβάλλει αίτηση προσκομίζοντας τον παλιό τύπο εντύπου αίτησης, θα πρέπει να υποβάλλουν εκ νέου αίτηση χρησιμοποιώντας τον νέο τύπο εντύπου που επισυνάπτεται στην παρούσα ανακοίνωση.

Η υποβολή των αιτήσεων αρχίζει την Τρίτη 25 Αυγούστου 2020 και λήγει την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020 (διάρκεια τρεις εργάσιμες ημέρες).

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προκήρυξη στην διεύθυνση:

https://cityofkozani.gov.gr/prokeryxeis-diagonismoi/-/asset_publisher/gBcSQiPMUgkA/content/nea-anakoinose-proslepses-me-symbase-ergasias-idiotikou-dikaiou-orismenou-chronou-synolika-enenenta-tessaron-94-atomon-gia-ten-katharioteta-scholikon-/maximized?_101_INSTANCE_gBcSQiPMUgkA_redirect=%2F

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.