Σχετικά με τη σύνδεση με την ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ στις περιοχές επέκτασης του Δικτύου Τηλεθέρμανσης Νέα Καρδιά και Εργατικές Κατοικίες

26 Αυγούστου 2020
13:31
Κανένα σχόλιο

Για την καλύτερη και ασφαλή εξυπηρέτηση των κατοίκων για τη σύναψη των ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ σύνδεσης και την αποφυγή συγχρωτισμού, σύμφωνα με τις οδηγίες της Πολιτείας, παρακαλούμε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με το Γραφείο Κοινού της Δ.Ε.ΤΗ.Π. Τηλ. : 24630-55743 και 24630-54420, 54421, 54422.

Για την σύναψη Συμβολαίου Σύνδεσης απαιτείται να προσκομίζεται το ΠΑΡΑΧΩΡΗΤΗΡΙΟ από τον Ο.Ε.Κ. ή η ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ του κτίσματος και να καταβάλλεται ΕΓΓΥΗΣΗ 100,00€ για κάθε αυτόνομο διαιρετό χώρο (διαμέρισμα).

Όσοι ιδιοκτήτες απουσίαζαν κατά την διάρκεια της ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ από τα συνεργεία της Δ.Ε.ΤΗ.Π. και επιθυμούν να συνδεθούν, πρέπει να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Υπηρεσία (αρμόδιος: κ. Σιαμίδης Ν., Τηλ. : 24630-54420, 54421, 54422), ώστε να καταγραφεί η όδευση και η θέση εγκατάστασης του υποσταθμού (Πίνακα) της τηλεθέρμανσης στην οικοδομή τους .

Για την Δ.Ε.ΤΗ.Π.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Καρακασίδης Δημήτριος

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.