kozan.gr: Οι βάσεις των σχολών του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας για τα ΓΕΛ

28 Αυγούστου 2020
09:35

 

Οι βάσεις των σχολών του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας για τα ΓΕΛ

 

Kάντε κλικ εδώ (Αρχείο kozan.gr – pdf)

 

14 σχόλια

    • Πανεπιστημιάρα λέμε 1350 βάση και πάνω από τις μισές σχολές με κάτω από την βάση και 5αρια.
      Αλλά γίνανε καθηγητές πανεπιστημίου φίλε και άλλαξαν και πινακίδα στο ΤΕΙ.

      • Είναι φοβερό ότι κατακρίνουν το πανεπιστήμιο για τους βαθμούς εισαγωγής!!!…για ένα πράγμα που το πανεπιστήμιο ουτε συμμετέχει ούτε αποφασίζει!!!
        προφανώς δεν γνωρίζετε τα κριτήρια με τα οποία επιλέγουν φοιτητές και γονείς τις σχολές! ρωτήστε δεν είναι κακό.

        • Μια χαρά τα γνωρίζω, όπως επέλεξα εγώ σχολή έτσι επιλέγουν και τώρα. Απλά όταν κατά την συνένωση το μόνο που ενδιέφερε ήταν πώς θα εκλέγεται πρόεδρος, πως θα μετονομαστούν οι σχολές και πως οι καθηγητές ΤΕΙ θα γίνουν καθηγητές πανεπιστημίου χωρίς αναβάθμιση των παρεχόμενων προγραμμάτων σπουδών και αξιολόγηση του εκπαιδευτικού προσωπικού τότε πάμε σε υποβάθμιση και όχι αναβάθμιση.

    • Θυμάμαι πριν καναδύο χρόνια, τις τηλεοπτικές εκπομπές για το μεγάλο ίδρυμα που θα προκύψει από την ένωση ΑΕΙ-ΤΕΙ. Θα πρέπει να είστε πολύ υπερήφανοι για το μόρφωμα που φτιάξατε. Τώρα θα βγει στις τηλεοράσεις ο πρωτομάστορα, οι σαράντα πέντε μάστοροι κι οι εξήντα μαθητάδες και θα λένε διάφορα για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

      • Να δικαιολόγησε τι? Τον τρόπο με τον οποίο δηλώνουν το μηχανογραφικο του οι γονείς κ οι φοιτητές… Κόμπλεξ ε

  • Μονο ντροπη προκαλουν οι βασεις.Κανονικα οι πρυτανικες αρχες θα πρεπει να προτεινουν την αναστολη της λειτουργιας των τμηματων που η εισαγωγη ειναι κατω ΑΠΟ ΤΗ βαση.Καλα ΑΥΤΟΣ/Η στο πολυτεχνειο εγραψε κατω ΑΠΟ 1;και μπαινει ΜΕ 1350 μορια;ΑΥΤΟΣ ΘΑ χτισει οικοδομες;ΕΙΝΑΙ δυνατον.Εκει κανουν και μεταπτυχιακα.ΕΙΝΑΙ ΝΑ κλαις και οχι ΝΑ γελας ΜΕ ΤΗΝ καταντια.

  • ΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΣΤΑπ.ΤΕΙ;ΤΑ ΡΑΣΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΑ ΙΕΚ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΛΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.

  • Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά με επιτυχίες και κυρίως υγεία οι καιροί είναι δύσκολοι . Συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους και την επιτυχία τους !

  • Προτείνεις να κλείσουν τμήματα? μήπως όλο το Πανεπιστήμιο? Αυτοί που πάνε στα κολλέγια ή στη Βουλγαρία, Ρουμανία κλπ. έχουν μεγαλύτερους βαθμούς?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.