kozan.gr: Γ. Αμανατίδης: “Θα συνεχίσουν να πηγαίνουν – και φέτος – γυμνάσιο στην Εράτυρα τα παιδιά του χωριού”

29 Αυγούστου 2020
20:15

 

Mιλώντας στο kozan.gr ο Γ. Αμανατίδης μας ενημέρωσε πως  και φέτος για τη σχολική περίοδο 2020 – 2021, το γυμνάσιο Εράτυρας θα συνεχίσει να λειτουργεί ως παράρτημα του γυμνασίου Γαλατινής.

25 σχόλια

  • Όσο αγώνα κάνει ο κύριος Αμανατιδης για την δυτική Μακεδονία δεν έκανε κανένας άλλος βουλευτής του τόπου. Αμα ήταν στις καλες εποχές βουλευτής θα είχε πάει 2 βήματα μπροστά τον τόπο.

      • Εδω βγάλαν αλλοι που δεν εργάστηκαν πραγματικά, με τις πλάτες αλλονών, αυτός δεν θα βγάλει; Τα δουλεψε δεν τα κλεψε!

      • Εδώ υπάρχουν άλλοι που τρώνε με χρυσά κουτάλια και δεν έκαναν τίποτα.Αναφέρομαι σε βουλευτές εν ενεργεία και μη. Ο συγκεκριμένος τουλάχιστον φαίνεται να έχει όραμα και αγωνίζεται, για μικρά και μεγάλα προβλήματα των πολιτών.

    • Σωστό το σχόλιο σου. Παρόλο που δεν τον ψήφισα του αναγνωρίζω τον αγώνα και την προσπάθεια που κάνει. Πολλά μπράβο και ευχαριστώ.

  • Άλλος βουλευτής καθάρισε για το θέμα αυτό. Ρωτήστε τους αρμόδιους. Ο Αμανατιδης απλώς ότι μαθαίνει βγαίνει μονίμως και κάνει ανακοινώσεις.

  • δυστυχως αντι να κοιτάμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των παιδιών κοιτάμε να ικανοποιήσουμε τους ψηφοφόρους και των εγωισμό ορισμένων κατοίκων-τοπικών αρχόντων..
    τι νόημα εχουν τάξεις με 2-3 μαθητές..;;;
    στο δημοτικό σχολείο της Εράτυρας υπήρχε κοριτσάκι που ξεκίνησε την πρώτη δημοτικού μονη της στην τάξη έως την πέμπτη δημοτικού…. και τελικά μετακόμισαν οι γονείς της…
    Ακομα και στην εκπαίδευση δεν κοιτάμε την ουσία αλλά το πολιτικό κόστος

  • Εγώ πάλι λέω ό,τι ο Μιχάλης είναι αυτός πού λύνει τα προβλήματα τού Νομού από την Αθήνα.
    Μακράν ο Καλύτερος!!!!

  • Εκάστοτε τοπικοί άρχοντες και βουλευτές.
    Με τις πολιτικές που δεχθηκατε να ακολουθήσετε τις δεκαετίες μετά τη μεταπολίτευση,συνέβησαν τα εξης:
    Ερήμωση των χωριών μας και δημιουργία χωριών-ΚΑΠΗ που αργοσβηνουν μέρα τη μέρα.
    Απαξίωση του αγροτικού τομέα,αφού με τις υπέρογκες επιδοτήσεις που δινόταν χωρίς εχέγγυα,έκλεισε η στρόφιγγα της Ευρώπης.
    Εκδίωξη των νέων σε άλλες χώρες που εκτιμούν τη δουλειά του Έλληνα νέου ανθρώπου και δεν σε κλέβουν μπροστά στα μάτια σου.
    Μπράβο σας!!!
    Εισθε άξιοι συνεχιστές της ιστορίας των Ελλήνων.

    • Φιλε μου επειδη ζω σε χωριό ενα θα σου πω..
      Τα χωρια ερημωσαν οταν ολοι ηθελαν να γινουν δημόσιοι υπαλληλοι..
      Γιατι να ασχληθεις με κτηνοτροφια η γεωργια οταν σαν δημοσιος υπάλληλοςεβγαζες περισσότερα με λιγοτερο κοπο..
      Τα μονα χωρια πιυ κρατησαν το πληθυσμό τους στο Βόιο ηταν η Γαλατινη και η Σιατιστα λογω γουνας..που τωρα θα ερημοσουν και αυτα..μην έχετε αυταπατες δυσκολα ενας νεος και ειδικα γυναικα μπλεκει με κτηνοτροφια η γεωργια..οι λογοι πολλοι

  • Για όσους δεν το ξερουνν…
    Το Γυμνάσιο ερατυρας λειτουργει σαν παραρτημα του Γυμνασίου Γαλατινης.
    Το κδαπ Ερατυρας σαν παράρτημα του κδαπ Γαλατινης.
    Και ο παιδικός σταθμός της Ερατυρας σαν παραρτημα του παιδικου της Γαλατινης..
    Ολα αυτα διοτι οι τοπικοι άρχοντες φοβουνται το πολιτικο κοστος μιας αποφασης..
    Να θυμησω σε οσους μεγαλωσαμε στα γυρω χωρια οτι οι τοπικοι αρχοντες της Ερατυρας παλιοτερα κανανε τα αδύνατα δυνατά για να κλεισει το Δημοτικό του Πελεκάνου ,του Σισανιου κσι του Καλονεριου ωστε ολοα τα παιδια να πανε στην Ερατυρα

  • Ο νομός Κοζάνης έχει την υψηλότερη ανεργία στην Ευρώπη. Για αυτό θα κανονίσεις κάτι; Για την ταμπακιέρα δηλαδή για τη λειτουργία γυμνασίων λυκείων δημοτικών και νηπιαγωγείων καλό θα ήταν να μας πεις πόσοι μαθητές φοιτούν πόσοι εκπαιδευτικοί εργάζονται και μετά να κανονίζεις.

        • Ποιο γραφειου μ΄λιες σιατσνος βερους ιμι. Τωρα στα σοβαρα ρωτησα γιατι ξερω καποιους κουτοπονηρους γιαλαντζι Σιατιστινους που ¨ενδιαφερονται΄΄ και σκαζουν για το καλο μας.

  • Ευχάριστη είδηση για τα παιδιά και το γυμνάσιο.Απο ότι θύμαμαι όμως, πριν 2-3 μήνες, είχε κάνει ερώτηση προς την Κεραμέως η Καλλιόπη Βέττα η οποία έφερε το θέμα στη Βουλή.
    Να αποδίδουμε τα του Καίσαρος…

    • Σωστά, ο Αμανατίδης και η Βεττα ανήκουν στον ίδιο χώρο. Βλέπε με ποιους συριζαιους είναι κολλητός ο Αμανατίδης. Γιώργο ακόμη περιμένουμε το εργοστάσιο κάνναβης.

  • Που νσ ανοίξει και κανένα εργοστάσιο στην περιοχή!θα σκοτώνεστε ποιός πρώτος θα το ανακοινώσει!ειστε βουλευτές,κυβερνατε την χώρα και ασχολείστε με ενα θέμα που λυνεται μόνο του;για τα αυτονόητα θα σας χειροκροτάμε;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.