Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr: Aθλητισμός στην Κοζάνη ορατότης μηδέν

2 Σεπτεμβρίου 2020
14:12

Προσοχή μη σας ματιάσουνε για την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Κοζάνης.

Πέστε μας για το γήπεδο ποδοσφαίρου του ΔΑΚ Κοζάνης της δεκαετίας του 60 με τις κερκίδες, τα αποδυτήρια των ομάδων και των διαιτητών; Πέστε μας για το κλειστό κολυμβητήριο του ΔΑΚ που ταλαιπωρούνται τα παιδιά να πηγαινοέρχονται στο Λιάπειο; Πέστε μας για το κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης που είναι ανενεργό εδώ και λίγα χρόνια; Πέστε μας για τα περιφερειακά κλειστά γυμναστήρια του Δήμου; Πέστε μας για το ταρτάν του γηπέδου που ταλαιπωρεί τους αθλητές του στίβου να πηγαινοέρχονται πότε Πτολεμαΐδα, πότε Γρεβενά, πότε Καστοριά για να προπονηθούν;

Ναι να γίνουν κάποιες βελτιώσεις σε τοπικά διαμερίσματα, αλλά που είδατε να υπάρχει στα περισσότερα από αυτά νεολαία για να παίξει Μπάσκετ η ποδόσφαιρο η Βόλεϊ η τένις; και με την ευκαιρία τίνος φαεινή ιδέα ήταν να ξηλωθούν οι μπασκέτες από τις εργατικές κατοικίες (απέναντι από το στρατόπεδο) μήπως κάποιοι περίοικοι διαμαρτυρήθηκαν για να βάζουν τα αυτοκίνητά τους;

Τους ενοχλούσαν τα παιδιά που έπαιζαν;

Δυστυχώς κύριοι του Δήμου Κοζάνης ο αθλητισμός στην πόλη μας έχει καταντήσει εμπορική επιχείρηση με πλειάδα σωματείων με μοναδικό σκοπό το κέρδος, γιατί αθλητισμό δεν έχουμε έτσι κι αλλιώς.

24 σχόλια

  • Με τα έργα της Ποντοκώμης τι γίνεται . Κατά το 2050 θα έχει τελειώσει ο Δήμος με τα έργα? Εύγε Δήμαρχε λάμψη δια της Αδράνειας , και ο μήνας έχει εννιά.

  • Ρε παιδιά να πάτε στον Δήμος Λάρισας , Βέροιας για αθλητισμό. Αθλητισμός και Κοζάνη δεν πάνε μαζί . Το αποφάσισε ο Δήμαρχος τρομάρα του.

  • Η Πτολεμαΐδα έχει πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων και η κοζάνη πίσινα στο πάρκο όποτε βρέχει .χαχαχα. όλοι σας στην τοπική αυτοδιοίκηση ανίκανοι.

  • Ξαναψηφίστε Μαλούτα για να περάσετε καλά. Αθλητισμός τέλος στην Κοζάνη. Θα το διορθώσει του χρόνου στις απόκριες.

  • Σωματεία έχει , πισίνες στίβο και τέννις δεν χρειάζεται . Φάτε αθλητισμό πολίτες της Κοζάνης και ψηφίστε τον και του χρόνου.

  • Όταν από το 2019 το μόνο που νοιάζει τους περισσότερους είναι οι εκλογές του 2023 αυτά είναι τα αποτελέσματα. Να πούμε και κάτι άλλο για να μην ρίχνουμε μόνο ευθύνες στους σημερινούς. Τα χρόνια των παχέων αγελάδων 1990-2010, που οι Δήμοι είχαν 5πλάσια έσοδα, που υπήρχε μια πανίσχυρη ΔΕΗ που ότι της ζητούσαν το έκανε, τι άφησαν πίσω; Tα πεταμένα λεφτά στον κουβά χωρίς πάτο της ΖΕΠ έφταναν και περίσσευαν για όλα αυτά

  • Με τίς κερκίδες του στρατιωτικού γηπέδου που θα τίς τοποθετούσαν σε 45 ημέρες αλήθεια τι γίνεται; Όι διοικήσεις των ομάδων ΑΕΚ καί Μακεδονικού κατάπιαν το αμίλητο νερό!!!!

  • Από τις 13 Ιουλίου ακόμη περιμένουμε να περάσουν τάπητα στο ΔΑΚ. Δύο μήνες χαμένοι και ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει να περνάν τον καινούριο τάπητα, δηλαδή τι περιμένετε ρε; να χειμωνιάσει και μετά να το τελειώσετε; Έχουμε δύο μήνες τώρα τρέχουμε στο στρατιωτικό λες και είμαστε τίποτα ζώα.

  • Η πολη κινειται με αυτοματο πιλοτο
    Δυστυχως η δημοτικη αρχη δεν θελει και δεν μπορει να σπασει αυγα νσ κανει ομελετα γιατι ειναι δεσμια υποσχεσεων
    Ο αθλητισμος εδω και 30 χρονια δεν υπαρχει,απλως οι υπαρχουσες εξαιρεσεις επιβεναιωνουν τον κσνον;

  • Ή χειρότερη Δημοτική αρχή που πέρασα ποτέ.Απο πού νά αρχίσω αδέσποτα κολυμβητήριο κερκίδες στο γήπεδο το 80% της αξίας του νερού καί άλλα πολλά. Τα χωριά που έχουν παραμεληθεί. Και άλλα πολλά.

    • Γιατί δεν λες ότι εδώ που ζούμε δεν είναι πόλη έχουν εγκατασταθεί εδώ και 30 χρόνια στο δημαρχείο και το μόνο που κάνουν είναι να ξουντε στης κασες απ της πόρτες και πάντα πριν της εκλογές να δίνουν σανο στους πολίτες.

  • Παράπονα μετά την απομάκρυνση από το ταμείο δεν γίνονται δεκτά….
    Τον τελευταίο χρόνο θα δείτε 4-5 έργα, θα σας τάξουν ολυμπιακά στάδια και κολυμβητήρια με στέγη Καλατράβα και πάλι απ’την αρχή…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.