kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Άνοιξε «βεντέτα» αντιπαραθέσεων, που θα επιλυθούν δια της δικαστικής οδού, μεταξύ του Δήμου/Δημάρχου Βελβεντού και δημότη

3 Σεπτεμβρίου 2020
10:22

 

«Βεντέτα» αντιπαραθέσεων, που θα κριθούν και θα επιλυθούν στα δικαστήρια, έχει «ανοίξει», ως φαίνεται, μεταξύ του Δημάρχου Βελβεντού Μ. Στεργίου και ενός δημότη του δήμου, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, που αποκαλύπτει το συγκεκριμένο παρασκήνιο, οι αναφορές/καταγγελίες του δεύτερου προς τον πρώτο, οδήγησαν, για δεύτερη φορά, σε διάστημα, μικρότερο του ενός χρόνου, την προσφυγή, του Δήμου Βελβεντού, στη δικαιοσύνη. Η πρώτη φορά, ήταν το περασμένο Νοέμβριο (2019 – δείτε εδώ), όταν ο Δήμαρχος Βελβεντού, κρίνοντας ως δυσφημιστική μία δημοσίευση, του εν λόγω πολίτη, στο διαδίκτυο,  προχώρησε, ως Δήμος Βελβεντού, σε μηνυτήρια αναφορά εναντίον του. Η δεύτερη φορά, που τον οδηγεί να πράξει ομοίως, είναι σχετικά πρόσφατη, καθώς, στις 14/7/2020, ο συγκεκριμένος πολίτης, με επιστολή του προς τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, που γνωστοποιήθηκε στις 29/7/2020 και στο Δήμο Βελβεντού, κατήγγειλε διάφορα ζητήματα σχετικά με τη διάθεση των κοινόχρηστων χώρων, θέματα κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, καθώς και ζητήματα που σχετίζονται γενικότερα για τα Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (ΚΥΕ) στο Δήμο Βελβεντού. Οι εν λόγω γραπτές αναφορές, κρίθηκαν, από τη Δημοτική Αρχή, σ’ ένα μέρος τους, ως προσβλητικές, τόσο για το Δήμαρχο Βελβεντού Μ. Στεργίου όσο και τον Αντιδήμαρχο Ζ. Ζορζοβίλη, ενώ οι καταγγελίες για κυκλοφοριακή αναρχία, «παράνομη» αλλοίωση της μελέτης ανάπλασης του Ιστορικού Κέντρου, καθώς και για «κύκλωμα» που ενημερώνει τους ιδιοκτήτες Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος για τη σχεδιαζόμενη πραγματοποίηση αστυνομικών ελέγχων, κρίθηκαν εξίσου προσβλητικές  για τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου στο συγκεκριμένο θέμα.

Η Χύτρα

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.