Φιλικό: ΦΣ Κοζάνη – Βέροια 0-6 (Φωτογραφίες & Βίντεο)

6 Σεπτεμβρίου 2020
10:27

Δυνατό φιλικό έδωσε το συγκρότημα της Κοζάνης κόντρα στη πολύ καλή ομάδα της Βέροιας   Το τελικό σκορ  ήταν 0-6 υπέρ της Βέροιας

Ήταν ένα γερό τεστ για τους ποδοσφαιριστές της Κοζάνης με τον Παντελή και Κώστα Καπετάνο να βγάζουν χρήσιμα  συμπεράσματα για τη συνέχεια . Είδαν τις αδυναμίες και θα δουλέψουν  να τις διορθώσουν έτσι ώστε η Κοζάνη να παρουσιαστεί πανέτοιμη με την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής .

Στιγμιότυπα του φιλικού αγώνα 

Πρώτη εμφάνιση με την Κοζάνη έκαναν οι Γκόγκος , και Σηράκος.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη πήρε σχετικά εύκολα τη φιλική νίκη  ικανοποιώντας κατά διαστήματα με την απόδοσή της.

Οι Βεροιώτες, δείχνουν να αφομοιώνουν σιγά σιγά το παιχνίδι που θέλει ο προπονητής τους, με τους Παπαχρήστο, Καραγιάννη, Πόζογλου και τον υπό δοκιμή Μπάρικ να «κλέβουν» τις εντυπώσεις.

Το 0-1 πέτυχε μόλις στο 3ο λεπτό για τη “Βασίλισσα” ο Καραγιάννης με πλασέ μέσα από την περιοχή, ενώ το 0-2 στο 17’ ο Πόζογλου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Μπάρικ.

Το τρίτο γκολ (και πιο όμορφο) της ΒΕΡΟΙΑΣ πέτυχε ο Πασάς από κοντά, μετά από ωραίο τακουνάκι του Καραγιάννη σε σέντρα ακριβείας του Παπαχρήστου.

Στην επανάληψη οι Βεροιώτες πέτυχαν τρία ακόμη τέρματα, στο 56’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πασά (το κέρδισε ο Πόζογλου), στο 60’ με κοντινό πλασέ του Ιωάννου έπειτα από σέντρα του Πεταυράκη και στο 82’ με σουτ του Μουχάλη μέσα από την περιοχή μετά από γύρισμα του Σιμόνι.

Η Κοζάνη είχε καλές  στιγμές σε σουτ – άουτ του Δούμα , Ναθαναηλίδη και φάουλ του Τσαγκαλίδη απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Βέροιας

ΦΣ Κοζάνη (Καπετάνος Π. Κ.): Κοντογουλίδης, Τσώτσος, Μωυσιάδης, Σεκκουλίδης, Τρομπούκης, Μαντός, Χατζηνίκου , Ναθαναηλίδης, Μανακίτσας , Μάγγος, Δούμας, .

Έπαιξαν και οι 46′ Τσαγκαλίδης, 46’Γκόγκος, 46’Σαρηγιαννίδης, 60′ Σηράκος, 60′ Χατζηζήσης, 65′ Γουρζουλίδης, 65′ Πρωτογέρης, 70′ Κιρκιλιανίδης, 77′ Αντάμης, 70’Κιρκιλιανίδης,  82’Ευθυμιάδης.


Βέροια
(Δερμιτζάκης): Βελλίδης (31’ Τσιμόπουλος / 61’ Βοσνιάδης), Μπουκουβάλας (46’ Μουχάλης), Παπαχρήστος (46’ Πεταυράκης), Σκόνδρας (70’ Στάμου), Στάμου (46’ Μαραγκός), Βεργώνης (46’ Ιωάννου), Μπλέτσας (70’ Μπάρικ), Καραγιάννης (46’ Μούργος), Πόζογλου (70’ Περτσιούνης), Μπάρικ (46’ Σιμόνι), Πασάς (70’ Βασίλτσης).

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης

Βοηθοί: Τζιουβάρας, Γεωργιάδης

 φωτορεπορτάζ του φιλικού 

Στιγμιότυπα του φιλικού αγώνα 

Πηγή matiesstasport.blogspot.com

7 σχόλια

  • ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΚΟΖΑΝΑΡΑ ΚΙ ΟΧΙ ΚΟΖΑΝΟΥΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ
    ΒΑΛΤΕ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ,ΠΑΡΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

    • αν περασει το φουφα θα ειναι η πρωτη ομαδα της περιφερειας δυτικης μακεδονιας ! δε σου φτανει αυτο χωρις να μπει φραγκο; για μεγαλεια εξαψηφια νουμερακια χρειαζονται …

  • Αν η μνημη μου δεν με απατα ειναι η πιο ντροπιαστικη ηττα τησ κοζανησ Αγαπητοι κυριοι με λογια δεν κανεισ ομαδα βαλτε το χερι στην τσεπη και καντε μεταγραφεσ τα πειραματα τελοσ για την ομαδα τησ κοζανησ Κυριε προεδρε παρε τα ινια στα χερια σου και κοψε κεφαλια και ο καθε υπευθηνοσ να αναλαβη τησ ευθηνε του

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.