kozan.gr: Κοζάνη: Τροχαίο ατύχημα, πριν από τον κυκλικό κόμβο του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας, στα Κοίλα (Φωτογραφία)

7 Σεπτεμβρίου 2020
13:35

 

Άλλο ένα ατύχημα, σημειώθηκε, πριν λίγο (ώρα 13:10), κοντά στον κόμβο του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας, στα Κοίλα Κοζάνης. Aπό άγνωστη αιτία, Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα (πατέρας & γιος), εξετράπη της πορείας του και χτύπησε στο προστατευτικό διάζωμα προτού καταλήξει όπως βλέπετε στη φωτογραφία.  Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, οι δύο επιβαίνοντες έδειχναν καλά στην υγεία τους, ωστόσο μεταφέρθηκαν, προληπτικά, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, ώστε να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις – έλεγχο.

 

12 σχόλια

  • Κανένας δεν σταματά στο στοπ με κατεύθυνση από τα κοιλα προς Κοζάνη. Θεωρούν ότι έχουν προτεραιότητα και τρέχουν.

    • Δεν έχεις καταλάβει
      Που έγινε…το αυτοκίνητο είχε κατεύθυνση τα Κοίλα, στην τελευταία στροφή λίγο πριν το ξενοδοχείο βρέθηκε στις δύο ρόδες με κατάληξη την προσγείωσή του στις δύο αριστερές πόρτες. Ευτυχώς είναι καλά οι άνθρωποι! Εκείνη την ώρα περνούσα για Κοζάνη και έπαθα σοκ από το θέαμα και αναρωτιόμουν αν βγήκαν ζωντανοί! Δόξα το Θεό!!

  • ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ

    ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΤΜΗΜΑ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    • Ο δρόμος έχει κάποια όρια σε ταχύτητα, πιστεύεις ότι αν τηρούνται θα εξακολουθούν να γίνονται τόσα ατυχήματα; Να είναι καλά οι άνθρωποι φυσικά, μπορεί οι δρόμοι να έχουν κακοτεχνίες αλλά στο συγκεκριμένο σημείο η ταχύτητα κάνει τη ζημιά, όχι ο δρόμος.

      • Αγαπητέ φιλε θα σου πω δυο πραγματα.

        1ο Οταν μπαίνει ενα όριο λαμβάνεται υπόψη ενα όριο ανοχής. Αν η στροφη σε βγάζει εξω με 60 δεν βάζεις 50 βάζεις 30. Κατανοητό?

        2ο Σε ενα πολιτισμένο κράτος όταν παρατηρείται αυξημένη συχνότητα ατυχημάτων πρωτα διορθώνουν την κακοτεχνια και μετα αν περισσεψουν χρήματα φτιάχνουν πλατείες και συντριβάνια.

    • Πρώτον ευτυχώς δεν έπαθαν τπτ οι άνθρωποι, δεύτερον ας σταματήσει αυτό το παραμύθι ότι πάντα μας φταίνε οι δρόμοι έχετε δει πω; τρέχουν σχεδόν καθημερινά πηγαίνω τα μικρά μου σε δραστηριότητες κ βλέπω πολύ καλά ότι κάποιοι νομίζουν ότι το γκάζι είναι μαγκιά, δυστυχώς δεν υπάρχει οδηγική παιδεία, το αμάξι δν είναι να τρέχουμε κ να κάνουμε ραλι έλεος.

      • Ούτε να περιμένουμε πίσω από έναν αργοσχολο που πάει με 30.
        Η κυκλοφορία δεν γίνεται να κωλυεται, πρέπει να τσουλαει…
        Σε ένα δρόμο που έχει όριο 50,εσύ πήγαινε με τριάντα και όχι όπως πάει η πλειοψηφία,συνέχισε.
        Είσαι εστία ατυχήματος.

        • Εστία ατυχήματος είναι αυτοί που τρέχουν κύριε όχι αυτοί που ακολουθούν τους κανόνες οδήγησης, αφήστε της εξυπνάδες κάνεις δν πάει με 30 εκεί πάνω οι περισσότεροι βιαστικοί τρέχουν κάνουν προσπεράσεις πάνω στην στροφή τα ζούνε καθημερινά, νομίζετε ότι είναι μαγκιά δλδ.

  • Ενημερωτικά πως εν έτει 2020 υπάρχουν μηχανήματα που σε ελάχιστο χρόνο ‘κατεβάζουν’ το λοφάκι που δημιουργεί αυτή την ‘πίστα’ σαν είσοδο πόλης. Δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο να απαλλοτριώσει αυτές τις εκτάσεις ο Δήμος και να κάνει έναν σωστό δρόμο-είσοδο ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες ατυχήματος. Απλά όπως είπατε και συμφωνώ προέχουν οι πλατείες, οι διαγραμμίσεις και η αντικατάσταση των λαμπτήρων οδοφωτισμού. Δεν αλλάζει η νοοτροπία αν δεν σαπίσει η παλιά!

  • Προτού ρίξουμε ευθύνες σε όλους τους άλλους, ας μάθουμε να τηρούμε τον ΚΟΚ πάντα φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από εμάς τι πρωτότυπο !!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.